logo

10 Kasım’da Atatürk Saygıyla Anıldı

10 Kasım’da Atatürk Saygıyla Anıldı

10 Kasım Atatürk’ü Anma etkinlikleri kapsamında Tüm Türkiye ile birlikte Ataşehir Kaymakamlığı tarafında Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde program düzenlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kurtuluş Savaşı zaferinin kahramanı, Ulusal Önder, Türkiye Cumhuriyeti kurucusu ve ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk Ölümünün 76’ncı yılında Ataşehir’de Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsünde düzenlenen törenle anıldı.

10 KASIM ATATÜRK 'ü Anma Töreni, Ataşehir Anadolu Lisesi

Δημοσιεύτηκε από Recep Kenan στις Πέμπτη, 9 Νοεμβρίου 2017

Fotolar ve Haberin Devamı Geliyor

Ataşehir İlçe Kaymakamlığı‘nın ev sahipliğinde,  Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü’nde Ataşehir  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına Ataşehir Anadolu Lisesi idaresi öğretmen ve öğrencileri tarafından düzenlenen 10 Kası Atatürk’ü Anma Törenine;  Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmet, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Naci Gültekin, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yılmaz ve ilçe yöneticileri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yönetimi ile birlikte; Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Sadi Özata, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, okul müdürleri , öğrenciler ve veliler katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ