logo

10.Yılında Ataşehir’e Değer Katanlar Ödüllendirildi

10.Yılında Ataşehir’e Değer Katanlar Ödüllendirildi

Ataşehir’de Gündem Gazetesinin 10. Yılı kutlaması amacıyla düzenlenen gecede 10’uncu kuruluş yılında Ataşehir’e değer katan isimlere, katkılarından dolayı plaket verildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Himmet Kaya’nın imtiyaz sahibi olduğu Ataşehir’de Gündem Gazetesinin 10. Yılı düzenlenen gecede kutlandı. Ataşehir’de Gündem Gazetesinin 10. Yılı kutlaması amacıyla düzenlenen gecede Ataşehir’e değer katan isimlere, katkılarından dolayı plaket verildi.

Ataşehir ilçe olduktan sonra Erengazi olan gazetesinin adını değiştirdiğini ifade eden Ataşehir’de Gündem Gazetesi imtiyaz sahibi Himmet Kaya, Ataşehir’in ilmek ilmek dokunuşuna şahitlik yaptığını kaydederek, “Diğer ilçelerin kenar mahallelerinden oluşan Ataşehir’i marka haline gelmesine tanık olan bir gazeteci olarak, başta Battal Başkan olmak üzere emek veren herkese teşekkür ediyorum. Bu gün gazetemizin ve Ataşehir ilçesinin 10’uncu yıl dönümünü kutlayacağız” dedi.

Gazeteciliğin zor bir dönemden geçtiğini, gazetecilerin zor bir mesleği icra ettiğini kaydeden Himmet Kaya, bu özel günde kendisini yalnız bırakmayan konuklarına teşekkür etti.

Geceye, İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı ve Ataşehir Belediye Meclis 1. Başkanvekili Sadi Özata, Belediye Meclis üyeleri, Ayten Kartal, Necati Bozkurt ve Volkan Aslan’ın aralarında olduğu belediye birim müdürleri, yönetici, teknik ekip ve sporcularının olduğu Çamoluk Spor ve Ataşehir Belediye Spor temsilcileri, Ataşehir’de bulunan STK ve dernek temsilcileri, davetliler katıldı.

İçişleri Bakanlığı tarafından geçici olarak görevden uzaklaştırılan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin Ataşehir’in kuruluş ve sonrasında yaşananları anlattığı konuşması sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkş İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Eğitim Derneği ve Atasev’ın aralarında olduğu Ataşehir’e değer katan kurum ve isimlere plaketleri takdim edildi.

Gece, 10. yıl pastasının kesilmesinden sonra ünlü sanatçı Leman Sam’ın, katılımcılar ile birlikte seslendirdiği eserlerinin yer aldığı konser ile sona erdi.

Recep Kenan paylaştı: 14 Nisan 2018 Cumartesi

Recep Kenan paylaştı: 14 Nisan 2018 Cumartesi

Recep Kenan paylaştı: 14 Nisan 2018 Cumartesi

Leman sam

Recep Kenan paylaştı: 14 Nisan 2018 Cumartesi

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ