logo

14 ŞUBAT’TA SEVGİMİZİ PAYLAŞALIM

14 ŞUBAT’TA SEVGİMİZİ PAYLAŞALIM

atasehir_sevgililer14 Şubat Sevgililer Günü’nde farklı ve anlamlı bir çalışmaya imza atan Ataşehir Belediyesi, “Dünyayı Sevgi Kurtaracak” sloganıyla yeni bir kampanya başlatıyor.

Sevgiyi çoğaltmayı ve yaymayı hedefleyen bu kampanyayla gönüllüler tarafından; Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Cüzzamla Savaş Derneği ile Çevre ve Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Ataşehir Temsilciliği’ne bağış desteğinde bulunulacak. Ayrıca kampanya kapsamında sokak hayvanlarının sahiplenilmesi de teşvik ediliyor.

14 Şubat’ın anlamını; tüketim toplumunun bir aracı olarak hediye alışverişi şeklinden çıkarıp yardımlaşmayı ön plana alan bu kampanya ile yardımlaşma ağının büyümesine gönüllü olarak destek sağlanacak.

“Dünyayı Sevgi Kurtaracak” isimli kampanyaya katılmak isteyen gönüllü vatandaşlar; Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Cüzzamla Savaş Derneği ve Çevre ve Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Ataşehir Temsilciliği’ni arayarak bağış yapabilirler.

Daha önce de trafik kuralları için “Yollarda Sevgi Hareketi” projesini başlatan Ataşehir Belediyesi, sevgiyi hayatın her yanına yaymayı amaçlıyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından bağışta bulunulan kişiye katkı ve desteklerinden dolayı teşekkür için Sevgililer Günü kutlama kartı yollanacak.

Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla çağdaş insan ve çağdaş topluma ulaşmak amacını güden Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne yapacağınız bağışlar ile; ortaöğretim ve üniversite öğrencilerine burs katkısında bulanabilirsiniz.

Cüzzamla mücadeleyi amaç edinmiş olan Cüzzamla Savaş Derneği’ne bağış yaparak; hastaların hastaneye ulaşımlarında, tedavi almalarında, çocuklarının eğitimini sürdürmelerinde ve gelir getirebilecek işler yapabilmelerinde onlara yardımcı olabilirsiniz.

Sokak hayvanlarını korumak ve onlara sahip çıkmak amacıyla hizmet veren Çevre ve Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği’nin Ataşehir Şubesi’ne bağışta bulunarak; can dostlarımıza sıcak bir yardım eli uzatabilirsiniz.

Bağışlar haricinde sevginizi paylaşarak çoğaltmak isterseniz; sokaktan veya hayvan barınağından sahipleneceğiniz bir sokak hayvanıyla, sevgilinize bir can dostu armağanı verebilirsiniz.

Bağışlarınız İçin Telefon Numaraları:

Cüzzamla Savaş Derneği’ne bağış yapmak için:

Telefon:  0212 561 21 47/ 0212 270 67 05

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’ne bağış yapmak için:

Telefon: 0212 252 44 33

Çevre ve Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Ataşehir Temsilciliği’ne bağış yapmak için:

Telefon: 0216 365 79 57 / 0531 902 82 31

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ