logo

23 Nisan Törenleri ‘Ata’ya Çelenk Sunumuyla Başladı

23 Nisan Törenleri ‘Ata’ya Çelenk Sunumuyla Başladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı. İlçe MEM çelenk sunumu sonrası halkın töreni yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengi sunuldu. Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleşen törende Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen törene Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir Belediye Başkanı İlhami Yılmaz,  Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Milliyetçi Hareket Partisi Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı İbrahim Kazan, Vatan Partisi İlçe Başkanı Feyzullah Güneş, İyi Parti İlçe Başkanı Merter Sağınç, Belediye Başkan Yardımcıları Sadi Özata, Hüseyin Hışman, Sadık Semih Kayhan, Ataşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanı Mustafa Cevat Arzık, Belediye Meclis üyeleri, Belediye Birim Müdürleri, Muharip Gaziler, Konuk Öğrenciler, şube müdürleri, belediye birim müdürleri, daire amirleri, ilçe MEM’e bağlı okul müdürleri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican tarafından Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü adına çelengin konulmasından sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile resmi tören tamamlandı.

Resmi törenin tamamlanmasını takiben “Halkın Töreni” nitelemesi ile başlayan alternatif törende Ataşehir Belediyesi, siyasi partiler ve STK temsilcileri kurumları adına Atatürk Anıtı’na çelenk sundular.

Halk Töreninde konuşma yapmak için kürsüye gelen Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak Siyasi Parti ve STK temsilcilerini de yanına davet ederek birlikte konuşma yaparken kürsüde birlikte olmalarını istedi.

Vatan Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Feyzullah Güneş, İyi Ataşehir Parti İlçe Başkanı Merter Sağınç,  ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, dünyada çocuklara armağan edilen tek bayram olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlam ve önemine vurgu yapan konuşmalarını gerçekleştirdiler. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle andıklarını ve 23 Nisanın bütün dünya çocuklarına kutlu olması dileklerini sundular.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ