logo

23 NİSAN’DA ‘ATA’YA ÇELENK SUNULDU

23 NİSAN’DA ‘ATA’YA ÇELENK SUNULDU

Ataşehir’de Batı Ataşehir Cumhuriyet Meydanı’nda  23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında İlçe MEM adına Atatürk Anıtına çelenk sunuldu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın takiben Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican’ın Atatürk Anıtı’na İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelengini sunması ile resmi tören sona erdi.

ÇELENK SUNMA TÖRENİ VİDEO TIKLAYINIZ

Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk sunma törenine Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican ile birlikte; CHP PM Üyesi ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi,  Ataşehir Belediye  Başkanı Battal İlgezdi, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekili Sadi Özata, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Belediye Başkan yardımcıları, Ataşehir Müftüsü Şakirt Pinal, Meclis üyeleri, ilçe daire amirleri, Milli Eğitim şube müdürleri, Belediye birim müdürleri, Siyasi Parti ve STK temsilcileri, okul müdürleri, öğretmen ve öğrenciler ile vatandaşlar katıldı.

Ak Parti yöneticilerinin resmi tören sonrasında alandan ayrıldığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamındaki çelenk törenine Ataşehir MHP İlçe Başkanlığından katılım olmadı. Siyasi Parti ve STK temsilcilerinin kurumları adına Atatürk Anıtına çelenk sundukları tören sonrası Resmi İlçe kutlamalarına sponsor olduğu duyurulan bir AVM’de devam edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ