logo

5. Uluslararası Ataşehir Çocuk Tiyatro Festivali Başlıyor

5. Uluslararası Ataşehir Çocuk Tiyatro Festivali Başlıyor

atasehir_5_cocuk_tiyatro_festivaliAtaşehir 5. Uluslararası Çocuk Tiyatro Festivali’nde İsviçre Çocuk Sirk Tiyatrosu, Gürcistan’dan Theatre Salute ve Türkiye’den de 5 topluluk oyunları ile yer alıyor.

İsviçre Çocuk Sirk Tiyatrosu, Gürcistan’dan Theatre Salute’a  ev sahipliği yapacak olan Ataşehir 5. Uluslararası Çocuk Tiyatro Festivali’ne Türkiye’den de 5 topluluk 9 ayrı oyunla katılacak.

Ataşehir Belediyesi’nin bu yıl 5’incisini gerçekleştireceği Uluslararası Ataşehir Çocuk Tiyatro Festivali 27 Ocak-15 Şubat tarihleri arasında Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde küçük izleyicilerle buluşacak.

Festivale bu yıl,  İsviçre’den Çocuk Sirk Tiyatrosu (Kunos Circus Theater),  Gürcistan’dan Theater Salute, Türkiye’den ise Tiyatro Mie, İstanbul Çocuk Sanat Tiyatrosu, Tiyatro Mavi, Derme Tiyatro ve Tiyatro Tayfa olmak üzere toplam 7 topluluk 11 oyunla katılacak.

İsviçre Çocuk Sirk Tiyatrosu (Kunos Circus Theater), 28 Ocak  Çarşamba günü saat 13.30 ve 15.30’da  hayatın sonsuç döngüsünü, şiir, akroasi, müzik ve kukla gösterisi ile anlatan “Yumurta” adlı oyunu sahneleyecek.

Gürcistan Theater Salute’un sahneleyeceği,  eğlenceli skeçlerden oluşan mim, pandomim ve palyoçoluk sentezi “Neşeli Romanlar” adlı oyun 3 Şubat Salı günü saat 13.30 ve 15.30’da izleyicilerle buluşacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ