logo

75 Yaşında İsa Çelik’in Gözünden Türk Tiyatrosu

75 Yaşında İsa Çelik’in Gözünden Türk Tiyatrosu

Ataşehir Belediyesi’nin 9.Ataşehir Tiyatro Festivali kapsamında 75. Yaşında İsa Çelik’in Gözünden Tiyatro Dünyası adıyla düzenlediği fotoğraf sergisi Festival galası öncesinde açıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi, Usta Fotoğraf Sanatçısı İsa Çelik’in Türk Tiyatrosunun duayenleri ile gerçekleştirdiği fotoğraf çekimlerinden örneklerin yer aldığı fotoğrafları sergiye dönüştürerek, fotoğraf ve tiyatro severlerin ziyaretine açtı.

İsa çelik dergi açılışındayız

Recep Kenan paylaştı: 19 Mart 2018 Pazartesi

Tiyatro dünyasına önemli bir arşiv kazandıran ustalarını ustası Fotoğraf Sanatçısı İsa Çelik’in arşivindeki Türk Tiyatrosunun duayenlerinin fotoğraflarının yer sergilendiği kapsamında 75. Yaşında İsa Çelik’in Gözünden Tiyatro Dünyası adlı fotoğraf sergisi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Akkuş İlgezdi, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir Belediye Meclisi 1.Başkanvekili Sadi Özata, İçişleri Bakanlığınca görevden geçici uzaklaştırılan ve aklanmayı bekleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Başkan yardımcıları Hüseyin Hışman, Kalender Özdemir ile birlikte; Zihni Göktay, Metin Akpınar, Rasim Öztekin ve Metin Uca’nın da aralarında olduğu tiyatro dünyasının önemli isimlerinin katıldığı törenle açıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ