logo

Onursal Adıgüzel, Başkan Yardımcıları ve Müdürler İle Toplantı Yaptı

Onursal Adıgüzel, Başkan Yardımcıları ve Müdürler İle Toplantı Yaptı

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, başkan yardımcıları ve müdürler ile toplantı yaparak Ataşehir Belediyesi’nin performansını ve hedeflerini değerlendirdi.

Recep Kenan / itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, başkan yardımcıları ve müdürler ile 3. değerlenmdirme toplantısını yaptı.

Yerel seçim başarısı sonrası tebrikleri kabul eden, Ataşehir Belediyesi personeli dahil bir çok birim ve kurumu ziyaret eden Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, uzun bayram tatili dönüşü, Başkan yardımcıları ve müdürler ile toplantı yaparak Ataşehir Belediyesi’nin performansını ve hedeflerini değerlendirdiklerini kaydetti.

Ataşehir Belediye Başkanı Onursal Adıgüzel, çalışmaların değerlendirildiği toplantıda büyük ölçüde birilikte çalışacağı ekip hakkında fikir oluşturuyor.

Başkan yardımcılarımız ve müdürlerimizle belediyemizin performansını ölçtüğümüz ve başlattığımız çalışmaları değerlendirdiğimiz, önümüzdeki süreçteki hedeflerimizi konuştuğumuz üçüncü toplantımızı bugün gerçekleştirdik. Yeni projeler, iyileştirme alanları ve beklentilerimizi masaya yatırarak belediyemizi daha da ileriye taşımak için adımlar atacağız.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ