logo

Eldivanlı Girişimci Kadınlardan CHP Lideri Kılıçdaroğu’na Ziyaret

Eldivanlı Girişimci Kadınlardan CHP Lideri Kılıçdaroğu’na Ziyaret

Çankırı’nın Eldivan ilçesi Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi yönetim ve üyesinden bir grup, Gamze Akkuş İlgezdi ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etti.  

Recep Kenan/itvhaber.com

Eldivan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi mensubu Çankırılı girişimci kadınlar CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Meclis’teki makamında ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, geçtiğimiz günlerde Çankırı’ya gerçekleştirdiği gezi sırasında Çankırı Eldivan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’ni de ziyaret etmiş, Eldivanlı girişimci kadınlarla bir araya gelerek, üretilen ürünleri incelemişti.

2016 YILINDA KURDULAR

Eldivan’da yaşayan girişimci kadınların örgütlenmesiyle 2016 yılında kurulan Eldivan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi, ilçedeki kadınların ev ekonomilerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

GİRİŞİMCİ KADINLARDAN “KÜLÇE” MARKASIYLA ÜRETİM

Kooperatif bünyesinde kadın girişimciler tarafından üretilen ve “Külçe” markası adı altında tüketicilere ulaştırılan reçel, pekmez, hamur işi, sirke, tarhana gibi ürünlerle doğal beslenmek isteyenler tarafından talep görüyor.

“Külçe” markası ile üretim yapan, kooperatif örgütlenmesi ile tüketiciye ulaşmayı hedefleyen Eldivanlı girişimci kadınların CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyareti ile ilgili açıklama yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi, “Emekleri ile Çankırı Eldivan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini var eden kadınlarımız Meclis’te misafirim oldular. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu makamında birlikte ziyaret ettik.”dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ