logo

Kaptan Mustafa Can ‘Vakıf Başkanı Olarak Son Ders’ İle Veda Ediyor

Kaptan Mustafa Can ‘Vakıf Başkanı Olarak Son Ders’ İle Veda Ediyor

Kaptan Mustafa Can Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı olarak son kez “Vakıf Başkanı Olarak Son Ders” konulu programla toplantıya katılıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çankırı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Kaptan Mustafa Can, yaptığı açıklamayla yeniden aday olup olmayacağına dair hem “merak”, hem de “temenni” içerikli istekleri yanıtladı.

Çankırı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini başarıyla 2 dönem yürüten Kaptan Mustafa Can, 19 Mart 2022 Cumartesi günü gerçekleştirecek olan Çankırı Vakfı genel kurulu ile vakıf yönetim kurulu başkanlığı görevini devredeceğini açıkladı.

YENİ VAKIF BAŞKANLIĞI İÇİN ÖNE ÇIKAN İSİM

Edinilen bilgiye göre Mütevveli Heyetinde mevcut yöneticilerden İsmail Yüksel ismi konusunda görüş birliğinde oluştu. Yeni dönem vakıf başkanlığı için görüş birliği oluşan İsmail Yüksel öne çıkıyor.

“VAKIF BAŞKANI OLARAK SON DERS” KONULU LİDERLİK DERSİ

Vakıf Başkanı Olarak Son Ders” konulu Liderlik Dersi ile Çankırı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı olarak son kez toplantıya katılacağını açıklayan Kaptan Mustafa Can programla ilgili şu açıklamayı yaptı:

Bu haftaki Çarşamba Günü Toplantımız, Kaptan Mustafa Can’ın Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı olarak son kez katılımıyla, 16 Mart çarşamba tarihinde Vakıf yöneticileri ve Öğrencileri ile gerçekleştirecek.

“Vakıf Başkanı Olarak Son Ders” konulu Liderlik Dersi’nin yanında 2018 yılından beri faaliyet yürüttüğü Vakıf yöneticiliğinde ki deneyimlerini ve çalışmalarını aktaracağı toplantıya tüm öğrencilerimizi bekliyoruz. Etkinlik vakıf binamızda saat 15.00’de başlayacaktır.

Kaptan Mustafa Can tarafından yeniden aday olup olmayacağına dair hem “merak” hem de “temenni”lerin cevabını bulduğu açıklamanı yer aldığı veda mesajı:

Damlaya damlaya Çankırı olacağız!

Çankırı Vakfı genel kurulumuzu 19 Mart 2022 Cumartesi günü gerçekleştireceğiz. Daha önce de duyurduğum gibi vakıf yönetim kurulu başkanlığı görevimi devredeceğim.

Sanıyorum, adında seçim olan etkinliklerin tarihi yaklaştıkça başkan ve yönetim kurulu adaylarını tahmin etmek hatta gönlündeki başkanı açıklamak, birlik ve beraberliğimizi göstereceğimiz bu önemli günün ilk heyecan dalgasını oluşturuyor.

Dolayısıyla bugünlerde yeniden aday olup olmayacağıma dair hem “merak” hem de “temenni” konuşmaları yoğunlaşmaya başladı.

Her iki duygunun da karşılığını verebilmek için bu açıklamayı yapmamın bir STK lideri olarak sorumluluklarım arasında bulunduğunu düşünüyorum.

*****

Nasıl ki suyun gücü şiddetinden değil damlalarının sürekliliğinden geliyorsa, etkin ve topluma faydalı bir STK’nın gücünün sürekliliğini sağlamanın yolunun da yeni katılan damlalardan geçtiğine inanıyorum.

Bu nedenle de benden sonraki damlalara yolu açabilmek için izninizi istiyorum.

*****

Çankırı’ya ve Çankırı Vakfı’na gönlünü vermiş bir ağabeyiniz, kardeşiniz olarak yeni dönemde de manevi ve maddi tüm gücümle camiamız için çalışacağıma emin olabilirsiniz.

İki dönemdir devam eden başkanlığım boyunca, yönetim kurulumuzla beraber imza attığımız çalışmalar elbet sizlerin aklında ve yüreğinde karşılığını bulacaktır.

Devamlılık merkezli kurumsallaşmasını oturtmuş vakfımız için bir Mustafa zamanı gelince gitmeyi, yeni Mustafalar da gelmeyi bilmelidir.

Mustafalar geçici, kurumlar kalıcıdır.

Çankırımız için damlamaya devam edeceğiz.

Saygılarımla.

Çankırı Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı

Kapt. Mustafa Can

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ