logo

‘ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NE ‘ADALET MİTİNGİ’ İLE NOKTA

‘ADALET YÜRÜYÜŞÜ’NE ‘ADALET MİTİNGİ’ İLE NOKTA

Ankara’dan başlayan 24 gün sonunda Dragos’ta noktalanan Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Adalet Yürüyüşü Maltepe Sahilinde düzenlenecek “Adalet Mitingi” ile tamamlanıyor.

 Recep Kenan/itvhaber.com

Tuzla’daki konaklama alanında başlattığı “Adalet Yürüyüşü”nün 24.gününün sonunda Dragos’ta konaklayan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 25.gününde konaklama alanından yürüyerek geçeceği ve  Pazar akşamı Saat 18.00’de başlaması planlanan Maltepe mitinginde bayrak, adalet pankartı, Atatürk posteri dışında hiçbir şey istemediğini söyledi. Kılıçdaroğlu, yürüyüş sırasında kendisini takip eden gazetecilere ve güvenlik kuvvetlerine teşekkür etti.

Partinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu’nun, “casusluk” iddiasıyla tutuklanması sonrası başlattığı ‘Adalet Yürüyüşü’nün 24. gününü Kartal’daki Dragos Arkeolojik Kazı Alanı’nda tamamlayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Dragos’tan miting alanına yalnız yürüyeceğini açıkladı.

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Hak, Hukuk, Adalet” sloganıyla Ankara’dan başlattığı ve Maltepe Sahili’nde Pazar Günü Saat 18:00’da düzenlenecek “Adalet” mitingiyle noktalayacağı “Adalet Yürüyüşü” için Maltepe Parkı’nda hazırlıkları tamamlanmak üzere.

DRAGOS’TAN MİTİNG ALANINA YALNIZ YÜRÜYECEĞİM

“Ben Dragos’tan miting alanına yalnız yürüyeceğim” diyerek konaklama alanından miting alanına yalnız yürüyerek geçeceğini belirten Kılıçdaroğlu, açıklamasında, “Ben de gidip genel başkanla yürüyeceğim” diyen vatandaşlara; “Beni Dragos’ta beklemeyin. Dragos’ta miting alanına kadar yalnız yürüyeceğim. İlgi gösterirseniz, miting alanına gelin. Ben miting alanına 2 buçuk-3 kilometrelik bir yürüyüşle geleceğim ve orada hep birlikte mitingimizi gerçekleştirmiş olacağım” uyarısında bulundu.

MİTİNGDE SADECE BAYRAK, ADALET PANKARTI, ATATÜRK POSTERİ

Adalet Yürüyüşü’nün 24. Gününde yaptığı açıklamada yürüyüşünde kendisine destek olanlara ve eleştirenlere teşekkür ederek, Dragos’tan geçeceği Maltepe miting alanında bayrak, adalet pankartı, Atatürk posteri dışında hiçbir şey istemediklerinin altını çizdi.

ANKARA’DAN BAŞLADI MALTEPE’DE MİTİNGLE NOKTALANIYOR

Ankara’dan başlattığı “Adalet Yürüyüşü”nü noktalayacağı Maltepe Parkı’nda 1 milyondan fazla katılımın olması beklenen miting hazırlıkları tamamlanırken Kılıçdaroğlu’nun yürüyerek geleceği alanda ses sistemi ve canlı yayın hazırlıkları da devam ediyor.

DÜNYANIN EN BÜYÜĞÜ OLACAK DİLEKÇE HAZIRLANIYOR

Maltepe parkında bulunan mitingi alanında dev bir platform, konuşmaların geniş bir alandan duyulması için dev bir ses sistemi kurulurken, dünyanın en büyük dilekçesi olacağı belirtilen dev bir dilekçenin haksız yere hapiste yatan gazeteci ve akademisyenlerle ilgili olduğu belirtiliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ