logo

Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Engellilere Destek

Adıgüzel Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Engellilere Destek

sandalye_adiguzelAtaşehir Adıgüzel Eğitim Kurumları Meslek Yüksekokulu kurum bünyesinde “Engelsiz Yaşamı” kampanyası ile öğrencilerden tekerlekli sandalye desteği sağlandı.

Ataşehir Engelliler Derneği Başkanı Birol Ekşi kampanya ve tören programı hakkında şu açıklamaları yaptı;

Bölgemizin ilk engelli derneği Kadıköy ERENGAZİ Sakatlar Derneğimizin kurulduğu ve ilçe olduktan sonra ATAŞEHİR ismini alarak Engelli Kardeşlerimiz ve ailelerimize hizmet vermeye gayret ederken hep yanımızda oldunuz Geçmişten Günümüze bizlerden hiçbir zaman desteklerinizi katkılarınızı ve gönül dostluğunuzu eksik etmediniz Bu vesileyle şükranlarımızı sunarız.

Söz konusu Bu yılda 3 Aralık dünya engelliler günümüz çeşitli etkinliklerle kutlanmıştır. İlçemizin eğitim alanında köklü bir yeri olan ATAŞEHİR ADIGÜZEL EĞİTİM KURUMLARI yine bir farkındalık yaratarak Adıgüzel Meslek Yüksekokulu son sınıf öğrencilerimizin kurum bünyesinde “Engelsiz Yaşamı “ amaçlı derneğimiz adına düzenledikleri programda elde edilecek olan katkı ile “Engelli Öğrenciler”imize tekerlekli sandalye dağıtım töreni planlamışlardır.

Sizleri de aralarında görmek arzusundadırlar.

Katılımlarınız yine bizlere güç ve onur katacaktır.

Birol Ekşi

  PROGRAM AKIŞI

16.12 2014 Salı Saat 10:00 17:00 KERMES

19.12.2014 Saat       :14:00-16:00 KONSER

23.122014  Saat        :14:00 16:00 TEKERLEKLİ SANDALYE DAĞITIM TÖRENİ KOKTEY -kapanış

Not: Daha önceden Milli eğitim müdürlükleri tarafından tespit edilen engelli öğrencilerimize sandalye dağıtım yapılacaktır.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ