logo

Ahmet Özcan ‘1 Dolara Vatanı Satanlardan Olmadık’

Ahmet Özcan ‘1 Dolara Vatanı Satanlardan Olmadık’

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı İçerenköy Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi’nde düzenlediği Geleneksel Vefa İftarı programı ile kuruluşundan bu güne grev alan teşkilat mensuplarını buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kuruluşundan bu güne Ak Parti Ataşehir teşkilatında görev alan partililerin bir araya geldiği Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Geleneksel Vefa İftarı programında konuşan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, iftar sofralarındaki hasbihalin bütün gıdalardan daha önemli olduğunu kaydederek, teşkilat mensuplarına; “Biz birileri gibi şerefini, namusunu, vatanını 1 dolara satanlardan olmadık; bundan sonrada olmayacağız.” Diye konuştu.

İftar sofralarındaki hasbihalin bütün gıdalardan daha değerli olduğunu kaydeden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Geleneksel Vefa İftarı programındaki konuşmasında, “Sizlerle birlikte olmak, sizlerle birlikte bu yolu yürümek bize her zaman hem onur, hem de gurur vermiştir. Sizler teşkilat mensupları olarak 24 Haziran seçimlerinin ne anlama geldiğini biliyorsunuz. Teşkilat olarak biz hep şunu söyledik; 24 Haziran seçimleri bir memleket meselesidir. Bir millet meselesidir.” dedi.

İddia ettiği şer odaklarına ve seçim ittifaklarına dikkat çeken Av.Ahmet Özcan, Konuşmasında “2002 yılından bu güne Ak Parti iktidarı ile gücüne güç katan Türkiye’nin gelişmesinin önüne set çekmek için çalışanları gördük. 17 – 25’te FETO darbesi yargı darbesi yapmaya çalıştılar. 15 Temmuz gibi dünyanın görmediği bir terör şebekesi ile karşı karşıya kaldı bu ülke. Kardeşi kardeşe kırdırmak amacı olan şer odaklarının 15 Temmuz darbe girişiminden milletimizin feraseti ile çıktı. Ekonomilerini, dolarlarını da yanlarına alarak geldiler. Ama biz birileri gibi şerefini, namusunu, vatanını 1 dolara satanlardan olmadık; bundan sonrada olmayacağız. 1 dolara değil milyonlarca dolara biz bu vatanın bir karış toprağını değişmeyiz. 24 Haziran’da sandıklarda bunu çok iyi bir şekilde göstereceğiz. Biz bir oldukça daha güçlü olacağız.” diye konuştu.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı İçerenköy Nuri Cıngıllıoğlu Lisesi’nde düzenlediği Geleneksel Vefa İftarı programı ile kuruluşundan bu güne ana kademe ve mahalle teşkilatlarında grev alan teşkilat mensupları ile bir araya gelerek oruçlarını açtılar. Bir başka program nedeniyle erken ayrılma gerekçesi ile iftar öncesi yaptığı konuşma ile katılımcıları selamlayan Ak Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, 24 Haziran seçimlerinin önemine vurgu yaptı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve Ezan okunması ilke birlikte oruçların açıldığı ,teşkilat mensupları iftarında dualar edildi. Hasret giderildi, sohbetler edildi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan ve Yönetim Kurulu’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Geleneksel Vefa İftarı programına Ak Parti Erzincan Milletvekili Serkan Bayram, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Semanur Koçal, Ak Parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ve yönetimi, Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanı Fatih Kayacı ve yönetimi, Ataşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık, Ak Parti Belediye Meclis üyeleri ve önceki dönem meclis üyeleri, Önceki dönem il yöneticisi Altuğ Karataş, Ana Kademe ve mahalle teşkilat mensupları ile davetliler katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ