logo

Ahmet Özcan ‘Herkesin Özel Hayatına Saygılıyız’

Ahmet Özcan ‘Herkesin Özel Hayatına Saygılıyız’

Ataşehir Belediye Meclisinde Abdullah Der tarafından Belediye Meclisi toplantısında yapılan açıklama ile ilgili yanıt Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan’dan geldi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, Ataşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Odasında Grup Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık, Belediye Meclis üyeleri ve ilçe yöneticilerinin katıldığı toplantıda konu ile ilgili basın açıklaması yaptı.

Kendisinin twit attığı iddialarını yalanlayan, “Ne attığım bir twit, ne de attıktan sonra kaldırdığım bir twit vardır” diye konuşan Av.Ahmet Özcan, herkesin özel hayatına saygılı olduklarını, twit iddiasının kanıtlanmasını, aksi halde Abdulah Der’in Meclis kürsüsünden özür dilemesini istedi.

BİZ HERKESİN ÖZEL HAYATINA SAYGILIYIZ

Ataşehir Belediye Meclisinde Abdullah Der tarafından yapılan açıklamalar üzerine basın açılaması yapma ihtiyacı, zarureti hissettiklerini kaydeden Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, dedikodu siyasetinin kendileri ile birlikte bittiğini ifade ederek; “ Zira Sayın Abdullah Beyin ifadelerinin yenilir yutulur, kabul edilebilir bir tarafı yoktur. Bizleri Kamuoyunu yanlış yönlendirmekle itham etmekte, bu konuda bir iftira attığımızı iddia etmekte… Türkiye’de dedikodu ve iftira siyaseti Ak Parti’nin kuruluşuyla sona ermiştir. Biz herkesin özel hayatına saygılıyız. Bu konuda bir kimsenin adını, ailesini, şerefini lekeleyecek iş ve işlemden kaçınırız” dedi.

DEĞNEKSİZ KÖY BULDUK DEVRİ BİTMİŞTİR

Abdullah Der’in geçmişte işlemiş olduğu mahkeme tarafından kesinleşmiş bir suç nedeniyle almış olduğu cezanın yansımalarının tezahürü olarak nitelediği durumla ilgili açıklamasını sürdüren Ahmet Özcan; “Abdullah Bey suçluluk duygusu ile –yavuz hırsız ev sahibini bastırır- mantığıyla olayı başka yerlere çekmeye çalışmaktadır. Öncesini bilemeyiz ama değneksiz köy bulduk devri bitmiştir. Ataşehirlilere olan biten her şeyi bütün çıplaklığıyla açıklamak boynumuzun borcudur” diye konuştu.

İSPAT EDEMİYORSA ADAM GİBİ SİYASETİN GEREĞİNİ YAPSIN

“Abdullah Beye benim ve teşkilatımızdan da hiçbir iftiramız yoktur.” diyerek basın açıklamasına devam eden Başkan Av.Ahmet Özcan, Abdullah Der’in twitterden paylaşımda bulunduğu iddialarına yönelik olarak; “Ben buradan açık ve net bir şekilde ilan ediyorum; Abdullah Beyin şahsi konusuyla ilgili herhangi bir twitimi gördüyse bana ispat etsin. İspat edemiyorsa konuşmasında geçen adam gibi siyaset yapmanın gereğini yapsın. İftirayı attığı yerden hem Meclis Grubumuzdan hem de benden özür dilesin. Ben bunu kendisinden rica ediyorum. Eğer ispat ederse ben de özrümü dilerim” dedi.

Ak parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan Basın Açıklaması yapıyor…

Recep Kenan paylaştı: 5 Temmuz 2018 Perşembe

İDDİAYI KABUL ETMEK MÜMKÜN DEĞİLDİR

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Ahmet Özcan, Ataşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Odasında Grup Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık, Belediye Meclis üyeleri ve Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Gençlik Kolu Başkanı Fatih Kayacı ve ilçe yöneticilerinin katıldığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Yenilir yutulur, kabul edilebilir iftira değildir sübyancı lafı. Meclis grubumuzdan arkadaşlarımız defalarca isim ver diye söylemelerine rağmen isim vermekten ne hikmetse tamamen kaçınmıştır. Buradan tekrar ediyoruz; kimse bu meclis üyesini açıklamak namus borcudur Abdullah Beyin. Orada sadece Ak Parti Grubu üyeleri yok Bağısız meclis üyeleri de Cumhuriyet Halk Partili üyeler de var. Diğerlerinin ne yaptığı, düşündüğü bizi ilgilendirmez. Ak Parti Meclis Grubu adına iddiayı kabul etmek mümkün değildir.

ABDULLAH DER HAKKINDA ŞİKAYET DİLEKÇELERİNİ VERDİK

Biz bunu kabul etmiyoruz… Etmediğimizi bu gün İstanbul Anadolu Adliyesi’nde Cumhuriyet Baş Savcılığına giderek Abdullah Der hakkında şikayet dilekçelerini vermiş, soruşturulma başlatılmasını sağlamışlardır. Abdullah Beyin şahsi meselesinin bu şekilde gündeme getirilmesini biz de arzu etmeyiz. Eğer bir sızdırma varsa önce kendilerine baksınlar.

EDEBİMİZİ VE AHLAKIMIZI SORGULAMAK KİMSENİN HADDİ DEĞİL

Abdullah Bey Ataşehir’de edepli siyasetten bahsetti. Biz Ak Parti kadroları olarak edebi Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan öğrendik. Bizim edebimizi ve ahlakımızı sorgulamak kimsenin haddi ve yetkisi değil. Türkiye Cumhuriyetinin mahkemelerinin vermiş olduğu bir karara bakarak, kaynağı bizden olmasa da bir meselenin Ataşehir Belediye Meclisi kürsüsünden konuşuluyor olmasını Ataşehirli hemşerilerimize yapılmış olan saygısızlık olarak görüyorum.

MECLİS ÜYELİĞİNİN DÜRÜLMESİ DANIŞTAY’IN YETKİSİNDEDİR

Adli camiasını zan altında bırakacak ifadeleri düzeltmesini yada geri almasını tavsiye ediyoruz. Türk yargısı bağımsızdır. Gerekli yasal müracaatlar yapıldı. Valilik tarafından Danıştay’a bildiriliyor. Bir süreçtir. Kararlar verildikten sonra meclis üyeliğinin dürülmesi Danıştay’ın yetkisindedir. Bu konuya ilişkin olarak İstanbul Valiliği yazışmalarını yapıyor.

KÖRÜ KÖRÜNE SİYASET YAPAN BİR PARTİ DEĞİLİZ

Ataşehir Belediyesi’nin bundan sonraki işlerinde iyi yaptığını alkışlamasını, kötü yaptığında da Ataşehirlilerle paylaşmasını bileceğiz. Biz körü körüne siyaset yapan bir parti değiliz. Şu ana kadar iyi yaptıkları ve alkışlayacağımız bir şey çıkmadı. Ataşehir’in kaybedilmiş olan bir 9 yılı var.

BİZ MİLLETE HİZMETKAR OLMAYA GELDİK

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Belediye Meclis Üyesi ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der konuşmasında şunu söyledi; Ataşehir’i size yedirmeyiz. Abdullah Bey, bizim Ataşehir’i yemek gibi bir derdimiz yok. Biz bu millete efendilik değil, hizmetkar olmaya geldik. Bizim bu makamlara talip olma sebebimiz; millete hizmettir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ