logo

Ahmet ve Mehmet Altan ile Nazlı Ilıcak Kararı Açıklandı

Ahmet ve Mehmet Altan ile Nazlı Ilıcak Kararı Açıklandı

İstanbul Silivri’deki 26’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen FETÖ’nün medya yapılanması davası karar duruşmasında Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan ve Mehmet Altan hakkında karar açıklandı.

Davada 26’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak’ın da aralarında olduğu 6 sanık karar duruşmasında açıklanan karara göre ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

AHMET VE MEHMET ALTAN İLE NAZLI ILICAK KARARI ÇIKTI: MÜEBBET HAPİS CEZASI

İstanbul’da görülen FETÖ’nün medya yapılanması davasında karar çıktı. Davada yargılanan Altan kardeşler ve Nazlı Ilıcak’ın da aralarında olduğu 6 sanık ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı

İstanbul Silivri’deki 26’ncı Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen dava sabah saatlerinde başladı. Mahkeme heyeti davada yargılanan 6’sı tutuklu 7 ismin son savunmalarını aldı.

Karar için duruşmaya ara veren mahkeme heyeti, daha sonra kararını açıkladı.  Nazlı Ilıcak, Ahmet Altan, Mehmet Altan, Fevzi Yazıcı, Yakup Şimşek ve Şükrü Tuğrul Özşengül “Anayasayı ihlal” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

Tutuklu sanıkların FETÖ’yle yakın ilişki içinde olduğuna ve 15 Temmuz darbe girişimi öncesi yaptıkları konuşmalara dikkat çeken heyet,  cezada herhangi bir indirim uygulaması yapmadı.

Davada tutuksuz olarak yargılanan sanık Tibet Murat Sanlıman hakkında ise beraat kararı verildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ