logo

AK PARTİ 16. YAŞINI HARİKALAR DİYARI’NDA KUTLADI

AK PARTİ 16. YAŞINI HARİKALAR DİYARI’NDA KUTLADI

AK Parti’nin 16’ncı kuruluş yıl dönümü Sincan Harikalar Diyarı’nda düzenlenen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katıldığı törenle kutlandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan, 6 bin davetlinin katıldığı ve çeşitli etkinliklerin yapıldığı AK Parti’nin 16’ncı kuruluş yıl dönümü kutlama töreni Saat 18:00’de başladı.

ERDOĞAN’DAN GÖREV ALAN TÜM PARTİLİLERE TEŞEKKÜR

AK Parti’nin 16’ncı kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Sincan’daki Harikalar Diyarı’nda düzenlenen törene katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, davetlileri ve partilileri selamlayarak, 14 Ağustos 2001 yılında çıkılan yolda ülkemize ve milletimize hizmet yolunda bugün 16’ncı yılın da geride bırakıldığını kaydederek; kurulduğu günden beri AK Parti hükümetlerinde ve parti teşkilatlarında görev alan tüm partililere teşekkür etti.

TÜRKİYE’Yİ 15 YILDA 3 KAT BÜYÜTMÜŞ OLMAMIZ LAYIKIYLA HİZMET ETTİĞİMİZİN İSPATIDIR

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, konuşmasında, “Gazi Mustafa Kemal ile başlayan Cumhuriyet döneminin de yine aynı şekilde, şu anda iddialı bir davası, iddialı bir hareketiyiz. Türkiye’yi 15 yılda 3 kat büyütmüş olmamız davamıza layıkıyla hizmet ettiğimizin en büyük ispatıdır” dedi.

AK PARTİ TÜRKİYE’NİN TEK UMUDU OLMAYA DEVAM EDİYOR

AK Parti’nin 16’ncı kuruluş yıl dönümü kutlama töreni açılışında konuşan Başbakan Binali Yıldırım, Ak Parti’nin umut olmaya devam edeceğini kaydederek;  “16 yıldır Recep Tayyip Erdoğan yürüyor, bizler de milletimizle arkasından yürüyoruz. Milletimizle birilikte tarih yazmaya devam ediyor. Nice zorlukları aşacağız, nice başarılara imza atacağız. Çünkü biz davamıza liderimize gönülden bağlıyız. Çünkü biz koltuklara değil Türkiye’ye milletimize bağlıyız. AK Parti 16 yıl boyunca olduğu gibi Türkiye’nin tek umudu olmaya devam ediyor” dedi.

AK PARTİ 16. YAŞINI KUTLADI

AK Parti’nin 16’ncı kuruluş yıl dönümü kutlama törenine Törene Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte; Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal, eski Başbakan ve AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu ve TBMM eski Başkanları Bülent Arınç, Cemil Çiçek, Mehmet Ali Şahin, Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek ve eşi Esra Şimşek ve 6 bine yakın davetli katıldı.

ABDULLAH GÜL MESAJLA KATILDI

11.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, AK Parti’nin 16’ncı kuruluş yıl dönümü kutlama törenine mazeret bildirerek katılmadı. 11, Cumhurbaşkanı Gül’ün gönderdiği kutlama mesajı, etkinlik başında okundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ