logo

Ak Parti Ataşehir, Bakan Albayrak ve STK’lar İftarda Buluştu

Ak Parti Ataşehir, Bakan Albayrak ve STK’lar İftarda Buluştu

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı “Geleneksel Sivil Toplum Kuruluşları İftarı” programımı Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın katılımı ile gerçekleşti.

Recep Kenan/itvhaber.com

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ve Yönetim Kurulu’nun  ev sahipliğinde Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde gerçekleşen AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı ile Ataşehir’deki STK’ların buluştuğu “Geleneksel Sivil Toplum Kuruluşları İftarı” programına Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak da katıldı.

İftar sonra programını Ataşehir’de sürdüren Bakan Albayrak, Ataşehir programı ile ilgili, “İftarımızı Ataşehirimizin STK’ları ve iş insanları ile birlikte yaptık. İftarın ardından, 15 Temmuz şehidimiz Akın Sertçelik’in eşi Sema Hanıma misafir olduk. Bu toprakları bize yurt yapan kahraman şehitlerimizin emanetlerine ve hatıralarına sahip çıkmak bizim boynumuzun borcudur. Milletimiz 24 Haziran’da bir kez daha istikrardan, büyümeden, Büyük ve Güçlü Türkiye hedefinden yana karar verecektir inşallah” açıklamasını yaptı.

İlçe Başkanı Av. Ahmet Özcan ev sahipliğinde Zübeyde Hanım Hizmetiçi Eğitim Enstitüsü’nde programına Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın katılımıyla gerçekleşen AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı “Geleneksel Sivil Toplum Kuruluşları İftarı” programına Bakanı Berat Albayrak ile birlikte, Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Ak Parti Ataşehir Kadın Kolları Başkanı Fatih Kayacı, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ataşehir’dek;İ STK Başkan ve yöneticileri, iş insanları ve davetliler katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ