logo

Ak Parti Ataşehir Gençlik Kongresinde Nöbet Değişimi

Ak Parti Ataşehir Gençlik Kongresinde Nöbet Değişimi

Zübeyde Hanım Öğretmen Evi’nde gerçekleşen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’inde yapılan seçimle Gençlik Kolları Başkanlığı’na Fatih Kayacı getirildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonu’nda milletvekilleri Hurşit Yıldırım ve Azmi Ekinci’nin katılımı ile gerçekleşti.

Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı kararı ile Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olarak atanan Fatih Kayacı, Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşen Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’nde yapılan seçimle Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na getirildi.

Tek aday olan Fatih Kayacı başkanlığında tek liste ile gidilen Ataşehir İlçe Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresi’nde yapılan seçimle Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı’na seçilen Fatih Kayacı, bayrağı Yasin Görgülü’den devraldı.

Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ak Parti Ataşehir 4. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongresine Fatih Kayacı aday gösterilmişti. Kongrede, Fatih Kayacı başkanlığında oluşturulacak listenin delege desteğini arayacağı ortaya çıkmıştı.

Ak Parti İstanbul Milletvekilleri Hurşit Yıldırım ve Azmi Ekinci’nin katıldığı kongrede Fatih Kayacı başkanlığında oluşan yeni yönetim başkan Yasin Görgülü’den bayrağı devraldı.

Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonu’nda gerçekleşen Ak Parti Ataşehir 4. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongresine Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Ahmet Özcan ve Ak Parti milletvekilleri Hurşit Yıldırım ve Azmi Ekinci ile birlikte; Ak Parti Ataşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık, Belediye Meclis üyeleri, Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kollları Baskan Taha Ayhan ile il başkan yardımcıları ve il yönetim kurulu üyeleri, İlçe Başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve gençlik kolları yönetim kurulu üyeleri, mahalle teşkilatları ve partililer katıldı.

FATİH KAYACI KİMDİR?

Aslen Çankırı Ilgazlı olan Fatih Kayacı 14/08/1990 İstanbul doğumlu olup İçerenköy Mahallesinde İkamet etmektedir. İlk Öğretimini İçerenköy Yahya Kemal Beyatlı İ.Ö.Okulunda bitiren Kayacı, ticaret lisesi mezunudur, Lisans Eğitimini İşletme Bölümü üzerine gerçekleştirmiş olup, Yüksek Lisansını Uluslararası Finansal Raporlama ve Denetim (UFRD) üzerine gerçekleştirmiştir. Mali Müşavir eğitim ve stajlarına devam etmektedir.

Aktif siyasete Ak Parti ile başlamış olup 2013 yılında Ataşehir / İçerenköy Mahalle Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeliği yapmış ve mahallede çeşitli birimlerde görev aldıktan sonra yerel seçimler sonrasında 2014 yılında İçerenköy Mahalle Gençlik Kolları Başkanlığına atandı, Daha sonra 2015 / Ocak Ayı Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Kongresinde Yönetim Kuruluna seçilip, Yürütme Kuruluna girdi. 2015/7 Haziran ve 2015/1 Kasım seçimlerinde İlçe Gençlik Kolları Seçim İşleri Birim Başkanlığı görevini ifa etti.

Kayacı, Yürütme Kurulunda Yerel Yönetimler Birim Başkanlığı ve sonrasında Ar-Ge ve Eğitim Birim Başkanlığı görevini sürdürdü. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ve vakıflarda kurucu üye ve yönetim kurulu üyeliği yaptı. Çankırı/Ilgaz köy dernekleri, DÜNYEV Dünya Yetimler Eğitim Vakfı Ataşehir Şubesi kurucu üyeliği,  daha sonrasında DÜNYEV Ataşehir şubesi Gençlik Kolları Başkanlığında Gençlik Kolları Başkanlığı görevini ifa etmiştir.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı 4. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongresine kadar Ar-Ge ve Eğitim Birim Başkanlığını görevini yürüten kayacı kongreden önce adaylığı açıklandığı Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevine seçildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ