logo

Ak Parti Ataşehir Olağan Kongre Tarihi Belirleniyor

Ak Parti Ataşehir Olağan Kongre Tarihi Belirleniyor

Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Erdogan’ın onayıyla Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan adayının Ahmet Özcan olduğu açıklandıktan sonra, Ak Parti Ataşehir’in kongre tarihi de belirlendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Uzun süredir merakla beklenen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı adayı belirlendikten hemen sonra kesin olmamakla birlikte kongre tarihi de belirlendi.

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından onaylanan Ahmet Özcan ismi Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan adayı olarak sosyal medyadan duyuruldu.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan adayının Ahmet Özcan olduğu açıklandıktan sonra Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Olağan Kongre tarihinin de belirlendiği öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Olağan Kongre tarihi İlçe Seçim Kuruluna 7 Nisan Cumartesi 2018 günü ve Saat 15:00 olarak iletildi. Henüz İlçe Seçim kurulu onayı alınmamış olmakla birlikte Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Olağan Kongre tarihi 7 Nisan Cumartesi 2018 gününde Saat 15:00’da Ataşehir Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonunda Ahmet Özcan ve listesinin adaylığında gerçekleştirilecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ