logo

Ak Parti Ataşehir Temayül Sonucu Belli Oldu

Ak Parti Ataşehir Temayül Sonucu Belli Oldu

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan adayının belirlenmesi amacıyla yapılan temayül yoklamasının sonuçları Genel Merkeze değerlendirilmek üzere Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’na gönderildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan adayının belirlenmesi amacıyla yapılan temayül yoklamasında teşkilat tercihinin ilk sırasında Sinan Ayrancı yer aldı.

Ak Parti Ataşehir Olağan İlçe Kongresi öncesi Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan adayının belirlenmesi amacıyla yapılan temayül yoklamasının sonuçları Genel Merkeze değerlendirilmek üzere Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’na gönderildi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan adayının belirlenmesi amacıyla yapılan temayül yoklamasında teşkilat tercihinin ilk sırasında Sinan Ayrancı yer aldı.

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan adayının belirlenmesi amacıyla teşkilat mensuplarının tercihlerinin belirlendiği temayül yoklaması yapıldı. Genel Merkez tarafından Mustafa Naim Yağcı ile devam etmeme kararının iletilmesi sonrasında dikkatler Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Kongresi ile belirleneceği ekibi ile Ak Parti Ataşehir İlçe yönetimini oluşturacak Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı adayının kim olacağına yoğunlaştı.

Genel uygulama olan temayül yoklaması ile Ak Parti Ataşehir teşkilatının İlçe Başkan adayı tercihleri belirlendi. Teşkilatın Ak Parti İlçe Başkan adayı tercihlerinin belirlendi temayül yoklaması sonuçları değerlendirmelerin yapılarak İlçe Başkan adayının belirleneceği Ak Parti genel Merkezine gönderilmek üzere İstanbul İl Başkanlığı’na iletildi.

AK PARTİ ATAŞEHİR İLÇE TEŞKİLATININ İLK TERCİHİ: SİNAN AYRANCI

Değerlendirilmek üzere üst kurullar gönderilen ve teşkilatın Ak Parti İlçe Başkan adayı tercihlerinin belirlendiği temayül yoklaması sonucunda teşkilat tarafından İlçe Başkanı tercihinin ilk sırasında halen Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilat Başkanı, İlçe Başkan Yardımcısı ve SKM Başkanı görevlerini yürüten Sinan Ayrancı yer aldı.

Temayül yoklamasında teşkilat tercihinin ikinci sırasında Ataşehir Belediye Meclisi üyesi olarak görev yapan Mahmut Yörük ve Ahmet Ayhan Kayaoğlu yer aldı. Teşkilat tercihinin üçüncü sırasında ise Metin Kıdır yer aldı.

Şimdi bütün gözler Ak Parti Genel Merkez tarafından Ataşehir için verilecek karara çevrildi. Genel Merkez, teşkilatın Ak Parti İlçe Başkan adayı tercihlerinin belirlendiği temayül yoklaması sonucunun değerlendirilmesi sonucunda karar verecek.

SİNAN AYRANCI KİMDİR?

1975 Yılı Çankırı doğumlu, evli ve 3 Çocuk babası olan Sinan Ayrancı Newport Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu.

1997 Ve 2005 Yılları arasında Almanya da yaşadı. Hannover kentinde mekanik tesisat ve restorant işletmeciliği yaptı. 2006 yılında kesin dönüş yaptı.

İyi derecede Almanca bilen Ayrancı;  mekanik tesisat uygulama yapan Aytes Mühendislik Tes. İnş. Tc. Ltd. Şti ve ARGE Mühendislik Şirketi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor.

2008 Yılında İçerenköy Mahalle Yönetim Kurulu üyeliği İle başlayan siyasi hayatı, 2009-2011 İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği 2011-2013 İlçe Asil Yönetim Kurulu Üyeliği, 2013-2014 İlçe Teşkilat Başkanlığı görevleri ile devam etti. 2013’te İlçe Teşkilat Başkanlığı ile başlayan Ataşehir İlçe yöneticiliği görevi yanı sıra, bu dönemde;  Cumhurbaşkanlığı Seçimi, 7 Haziran ve 1 Kasım 2015 Seçimlerinde ve Anayasa Referandumunda Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM)Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ