logo

AK PARTİ ATAŞEHİR’DE AŞURE DAĞITTI

AK PARTİ ATAŞEHİR’DE AŞURE DAĞITTI

ak_atasehi_asure-0AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, Aşure Günü Programı kapsamında ilçe Kadın Kolları Başkanı  Neslihan Yurtdagü ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımı ile aşure dağıttı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Küçükbakkalköy Mahallesi Kapalı Pazar Alanı Sosyete Pazarı önünde AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığının düzenlediği Aşure Günü Programına, ilçe Kadın  Kolları başkanı Neslihan Yurtdagül  ilçe yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyeleri katılıdı.

ak_atasehi_asure-4

Ataşehirlilerin  yoğun ilgi gösterdiği Aşure Dağıtımı sırasında konuşan AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül,  açıklamasında; “Hepimizce çok iyi bilinmektedir ki, Muharrem ayı peygamberimiz tarafından Allahın ayı olarak nitelendirilmiştir. Birçok peygamberin  bu aşure gününde hayatlarını etkileyen olumlu hadiseler yaşanmış. Gerek Muharrem ayı, gerekse Aşure günü ; insanlık tarihinin başlangıcından itibaren birbirinden önemli olayları ve mucizeleri içinde barındırmaktadır. Ve tabi birde hepimizin yüreğinde acısını yaşadığı peygamberimizin gözbebeği torunu ve ailesinin haksızlığa uğrayarak şehit edildiği acı gündür.  Bu mübarek gün milli birliğimizi artırıcı nitelikte, mezhep farklılıklarımıza saygılı olarak; birbirimizin değerlerine daha samimi yaklaşmak, ortak toplumsal menfaatlerimizin yaşatılması açısından oldukça önemli görülmelidir” ifadelerine yer verdi.

ak_atasehi_asure-6

Etkinlik sonrasında “Ancak, bu şekilde “bir” olacağımız, “diri” olacağımız ve “iri” olacağımız unutulmamalıdır” ifadelerini kullanan Neslihan Yurtdagül, “Halkımız ile bir araya gelerek aşurelerimizi samimi bir sohbet eşliğinde dağıttık” dedi.

ak_atasehi_asure-5ak_atasehi_asure-1

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ