logo

Ak Parti Ataşehir’e İkinci Aday Çıktı!

Ak Parti Ataşehir’e İkinci Aday Çıktı!

ak_atasehir_turan_durmusogluAk Parti İstanbul İl Başkanlığı’nca adaylığı açıklanan Av. Mustafa Naim Yağcı’dan sonra Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’na Turan Durmuşoğlu da aday olduğunu duyurdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

30 Kasım’da yapılacak olan 3. Olağan Genel Kurul’da İl Başkanlığı’nın açıkladığı Av. Mustafa Naim Yağcı’dan sonra Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’na Turan Durmuşoğlu da aday oldu.

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın teamül gereği mevcut ilçe başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın 30 Kasım’da yapılacak 3. Olağan Genel Kurul’da adaylığı kararını açıklaması sonrasında, daha önce Ak Parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Turan Durmuşoğlu da Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

Turan Durmuşoğlu sosyal medyada Facebook ve Twitter üzerinden açılama ile Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı adaylığını duyurdu.

“Bu kongrenin kazananı AK PARTI olacaktır. Hepimiz partimize ve davamıza hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuşan Turan Durmuşoğlu’nun sosyal medya aracılığı ile yaptığı adaylık açıklaması;

“Sizin en hayırlınız, insanlara en faydalı olanınızdır.”  Hadis-i Şerif ini düstur alarak; 2011 yılında “İlçe Yönetim Kurulu Üyesi” olarak göreve başladığım Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı için bugün insiyatif alarak “İlçe Başkanlığı” için adaylığımı açıklıyorum.

Bir süredir Turan Durmuşoğlu’nun İl Başkanlığı teamülüne rağmen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayacağı yönünde kulis bilgileri yer alıyordu.

Turan Durmuşoğlu Kimdir?

3. Olağan Kongre’de Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’na aday olduğunu duyuran Turan Durmuşoğlu 1978 İstanbul doğumludur. Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi “İnşaat Mühendisliği” Bölümünden mezun olan Durmuşoğlu, daha sonra GYTE Mimarlik Fakultesinde Yuksek Lisansini tamamladı.

İş hayatında ise bir çok firmada, mühendis ve yönetici olarak çalıştıktan sonra, 2003 yılından bu yana kurucusu olduğu “Çelik Yapı” firmasında Yönetim Kurulu Başkanlığı yapmaktadır. Durmuşoğlu ayrıca, çeşitli mesleki ve sivil toplum kuruluşlarında da faal olarak yöneticilik görevini sürdürmektedir.

Siyaset yaşantısından bahsedecek olursak, Aktif olarak siyasete AK Parti çatısı altında başlayan Durmuşoğlu. İlçe Başkan Yardımcılığı ve SKM Başkan yardımcılığı görevlerini üstlendi ve Siyasi yaşantısına halen “Ataşehir AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi” olarak devam etmektedir.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ