logo

Ak Parti İstanbul İlçelerinde Kongre Süreci Başlıyor

Ak Parti İstanbul İlçelerinde Kongre Süreci Başlıyor

Ak Parti İstanbul ilçelerinden Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli’de kongreler 18 Mart Pazar Günü gerçekleştiriliyor. Ak Parti Sancaktepe kongresi Saat 13:00’da başlıyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Genel Merkez kararıyla Ak Parti İstanbul İl Başkanlığındaki değişikliği takip eden günlerde İstanbul’da bazı ilçelerde mevcut ilçe başkanları ile dem edileceği yönünde karar alındı.

AK Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı paylaştı: 13 Mart 2018 Salı

İkinci dönem devam kararı alınan Adil Kandemir başkanlığındaki Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı 4.Olağan Kongresi 18 Mart Pazar Günü Saat 13:00’da Taha Akgül Spor Kompleksi’nde başlıyor.

Mevcut başkanlar ile devam edileceği kararı ile birlikte bu ilçelerden başlayarak Ak Parti İstanbul ilçe başkanlıklarından Çekmeköy, Sancaktepe ve Sultanbeyli’de ilçe kongreleri 18 Mart Pazar Günü gerçekleştiriliyor.

Mevcut başkanla devam edilen başkanlıklardan İstanbul Anadolu Yakası’nda başlayacak Ak Parti 4. Olağan İlçe kongreleri sırasıyla; Çekmeköy Saat 13:00 Sancaktepe Saat 15:00 ve Sultanbeyli 17:00’da gerçekleştirilecek.

Bu kapsamda daha önce kendisine Sancaktepe İlçe Başkanlığı görevine devam kararı tebliğ edilen Adil Kandemir yönetimindeki Sancaktepe Ak Parti İlçe Başkanlığı Olağan Kongresini gerçekleştirecek.

Adil Kandemir başkanlığında belirlenecek yeni yönetim listesi ile gidilen Olağan Kongrede Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri belirlenecek.

Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkan Adil Kandemir, önceki gün gerçekleşen istişare toplantısında 4.Olağan Sancaktepe ilçe kongresi öncesi teşkilat mensupları ve delegeler ile bir araya geldi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ