logo

AK Parti Sancaktepe Teşkilatı ‘Vefa İftarı’nda Buluştu

AK Parti Sancaktepe Teşkilatı ‘Vefa İftarı’nda Buluştu

Ak_sancaktepe_adil_kandemir_ismail_erdem (1) -AK Parti Sancaktepe İlçe ve Sancaktepe Belediyesi ortaklaşa düzenlediği iftarda Ak Parti Sancaktepe İlçe Teşkilatı ve mahalle teşkilat mensuplarını buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Samandıra merkezinde bulunan Kent Park’ta düzenlenen ve Ak Parti Sancaktepe İlçe Teşkilatı Vefa İftar programına 4000’e yakın teşkilat mensubu ve yakınları katıldı.

İftar öncesi İlçe başkanı Adil Kandemir ve Belediye Başkanı İsmail Erdem ile Milletvekili Hüseyin Yayman masaları dolaşarak teşkilat mensupları ile sohbet edip fotoğraf çektirdiler.

Ak_sancaktepe_adil_kandemir_ismail_erdem (2)

Adil Kandemir başkanlığındaki Ak Parti Sanacaktepe İlçe Teşkilat mensupları için düzenlenen Vefa İftarı programına Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in yanısıa; Ak Parti İstanbul 1 Bölge Milletvekili Hüseyin Yayman, Ak Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Celal Erdoğan, Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Tuğba Ercan, Ak Parti Gençlik Kolları MKYK Üyesi Murat Erata, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Şeyma Döğücü, Ak Parti Sancaktepe İlçe teşkilat yöneticileri, mahalle teşkilat yöneticileri ve teşkilat mensupları ile aileleri katıldı.

Ramazanın milletimize ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanı Adil Kandemir, seçimlerdeki desteklerinden dolayı Başkan İsmail Erdem’e çalışmalarından dolayı tüm teşkilat mensubu arkadaşlarına teşekkür etti.

Ak_sancaktepe_adil_kandemir_ismail_erdem (58)Ak_sancaktepe_adil_kandemir_ismail_erdem (73)

Türkiye’de Ak Parti İktidarda

Gene Seçim sonucunun hayırlı olmasını dileyerek teşkilat mensuplarını selamlayan Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem; İstanbul’da, Sancaktepe’de ve Türkiye’de Ak Parti’nin iktidar olduğunu ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görevlendireceği Davutoğlu’nun yeniden hükümeti kuracağını söyledi.

Ak_sancaktepe_adil_kandemir_ismail_erdem (77)

Meclis Başkanlığı Seçiminde Ak Parti’nin Gücünü Gördük

Ramazanın ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini dileyen Hüseyin Yaman, “işte Ak Parti ailesinin hepsi burada. Meclis Başkanlığı seçiminde Ak Parti’nin gücünü gördük” diyerek; tüm teşkilat mensuplarının gelecek olan Kadir Gecesi ve Ramazan Bayramını tebrik etti.

Ak Parti Sanacaktepe İlçe Adil Kandemir, Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, Milletvekili Hüseyin Yayman ve İl Başkan yardımcısı Celal Erdoğan’ın seçim döneminde özverili çalışmalarından dolay teşkilat mensuplarına teşekkür ettiler.

Konuşmalardan sonra Kuran-ı kerim tilaveti ve dua ile birlikte topluca iftar açıldı.

Ak_sancaktepe_adil_kandemir_ismail_erdem (43)Ak_sancaktepe_adil_kandemir_ismail_erdem (44)Ak_sancaktepe_adil_kandemir_ismail_erdem (52)-

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ