logo

AK PARTİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU

AK PARTİ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE İFTARDA BULUŞTU

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Ataşehir’de yaşayan şehit yakınları, gaziler ve yakınları onuruna Sheraton İstanbul Ataşehir Hotel’de düzenlediği iftar programında birlikte oruç açtılar.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı’nın ev sahipliğinde şehit yakınları, gaziler onuruna Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından verilen iftar yemeğine Ataşehir’de yaşayan şehit aileleri, gaziler ve aileleri ile yakınlarıyla birlikte; Ak Parti İstanbul milletvekilleri Hasan Turan ve Osman Boyraz, Ataşehir’den sorumlu il yöneticisi Altuğ Karataş, Ataşehir İlçe Emniyet Müdürü Oğuz Kaan, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan yardımcıları, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü ve yönetim kurulu üyeleri ve teşkilat mensupları katıldı.

Kuran-ı Kerim tilaveti ve dua ile başlayan iftar programında ezanla birlikte oruçlar açıldı. Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı ve milletvekilleri iftar öncesi ve sonrası masaları dolaşarak konukları ile tek tek ilgilendiler.

HABERİN VİDEOSU TIKLAYINIZ

https://www.facebook.com/rkenan1/videos/1774899122526451/

İftar sonrası kürsüye gelen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, ülkeyi yıkmak isteyen teröristlerle mücadele ederken vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerin emanetleri olan aileleri, yine bu uğurda yaralanan hatta bazı organlarını kaybeden gazilere minnet borçlu olduklarını kaydederek; “Bu akşam vatan, millet, mukaddesat ve maneviyat için gözünü kırpmadan fedai can eden karhama şehitlerimizin aileleri ve Kore’den Kıbrıs’a, Güneydoğu’da vatan müdafaasında veya 15 Temmuz’da hain ihanet şebekesinin darbe kalkışmasında vatan, millet, mukaddesatına halel getirmemek adına sokağa çıkan, mücadele veren gazilerimizle beraber, bir arada olduk bu iftar organizasyonunda. Sizlere gönülden teşekkür ediyor. Hoş geldiniz diyorum” diye konuştu.

Yağcı, Vatan, millet, bayrak söz konusu olduğunda gözünü kırpmadan ölüme giden, kahraman şehitlerimizin yakınları ve gözünü kırpmadan kurşuna siper olan değerli gaziler ile beraber olduklarına işaret ederek, “Kahraman şehitlerimizin bizlere bıraktığı, sizlerin de müdafaa ettiğiniz, huzurla yaşamamızı sağlayan bütün kardeşlerimize uzun ömürler diliyorum. Tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyoruz” dedi.

Ramazan Ayı’nın sonuna gelindiğini hatırlatan Ak Parti Ataşehir İlçe Başkan Av. Mustafa Naim Yağcı, konukların Mübarek Kadir gecesini tebrik edip, Ramazan Bayramı’nı kutlayarak; “Ramazan ayında toplumun tüm kesimiyle kucaklaştık, birlikte olduk. İhtiyaç sahiplerini koruduk, gözettik. Toplumumuzun her kesimi ile beraber iftar açmanın mutluluğunu yaşadık. Yetim çocuklarımızı sevindirmenin mutluluğunu yaşadık. Ramazan ayında ulvi duygularımız zirve yapıyor” dedi.

Ak Parti İstanbul milletvekilleri Hüseyin Turan ve Osman Boyraz ile Ataşehir’den Sorumlu İstanbul İl Yöneticisi Altuğ Katrataş bu gün üzerinde huzurla yaşadığımız vatanımızı; uğruna canlarını feda eden aziz şehitler ile kurşunlara göğsünü siper eden gazilerin verdikleri mücadeleye borçlu olduğumuzu hatırlatarak, minnet borcumuzun olduğu tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize de şifa ve sağlıklı uzun ömür dilediler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ