logo

Ak Parti’de Gençlik Yasin Görgülü’ye Emanet

Ak Parti’de Gençlik Yasin Görgülü’ye Emanet

_ atasehir_genclik_yasin_gorguluZübeyde Hanım Öğretmenevi’nde 18 Ocak Pazar günü yapılan Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresi’nde Yasin Görgülü başkanlığa seçildi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları 2.Olağan Kongresi Ak Parti  MKYK Üyeleri Serdar Orhan, Selman Pak, Ak Parti İstanbul milletvekilleri Bilal Macit, Erol Kaya, Osman Boyraz, Gürsoy Erol, İsmet Uçma, Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Ataşehir Belediye Meclisi Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık, Belediye Meclis üyeleri, İlçe yöneticileri delegeler ve partililer katıldı.

18 Ocak Pazar günü saat 17:00’da başlayan saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın unutulduğu Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları 2. Olağan Kongresi’nde gündeme geçilerek Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları faaliyetleri ile bilgi veren Mustafa Kiraz’ın konuşması sonrasında sine vizyonla faaliyet sunumu yapıldı.

MKYK Üyesi Serdar Orhan ile milletvekilleri; Bilal Macit, Erol Kaya, Osman Boyraz, Gürsoy Erol, İsmet Uçma, yaptıkları konuşma ile hazirunu selamlayarak eski yönetime çalışmalarından dolayı teşekkür edilerek yeni yönetime başarı dilediler.

Üst düzey görevlerin yolunun gençlik kollarında çalışmaktan geçtiğinin altını çizen ve kendisinin yapılacak olan kongrede görevi devredecek gençliğin sonuna Gelemiş biri olduğunun altını çizen Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyaseddin Gergin’in, gençlik teşkilatında görev alacak arkadaşlarına bu görevin önemini hatırlattı.

Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığını Yasin Görgülü’yü devreden Mustafa Kiraz, tebrik ettiği yeni başkan ve yönetimine başarı diledi.

Birlikte, El Ele Vererek, Kardeşlik Hukuku İçinde Çalışacağız

Ataşehir Gençlik Kolu bayrağını ilk teslim alan Selim İde, Seçkin koç ve Mustafa Kiraz’dan sonra kendisine nasip olduğunu söyleyen Yasin Görgülü, yeni yönetimle birlikte çıktıkları bu yolda, grev süreleri boyunca; kendilerine inananları, büyüklerini, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nu ve bütün teşkilatlarını utandırmadan grevlerini hayırlı bir şekilde yerine getirmek istediklerini söyledi.

Tek listeyle girilen seçimlerde, oy kullanan 400 delegeden 307’sinin desteğini alarak Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Yasin Görgülü; birlikte, el ele vererek ve kardeşlik hukukunu koruyarak yapacakları başarılı çalışma dönemi sonrasında, kendilerinden sonra gelecek arkadaşlarına bayrağı teslim etmek istediklerini söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ