logo

Ak Parti’de Sancaktepe, Çekmeköy, Sultanbeyli Kongresi Yapıldı

Ak Parti’de Sancaktepe, Çekmeköy, Sultanbeyli Kongresi Yapıldı

Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı 4.Olağan Kongresi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, bakanlar, milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat mensuplarının katılımıyla yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Taha Akgül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkanlığı 4.Olağan Kongresi 18 Mart Pazar günü Anadolu Yakasında gerçekleştirilen 2. Ak Parti İstanbul ilçe kongresi oldu. Saat 15:00’da yapılan Ak Parti Sancaktepe kongresi öncesinde; saat 13:00’da Çekmeköy ve sonrasında da 17:00’da Sultanbeyli ilçe kongreleri gerçekleştirildi.

Adil Kandemir’in ikinci kez görevlendirildiği Sancaktepe Ak Parti İlçe Başkanlığı 4.Olağan Kongresi Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Ak Parti TBMM Gurup Başkan Vekili Mehmet Muş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak’a, İBB Başkanı Mevlüt Uysal ve Sancaktepe Belediye Başkan İsmail Erdem ile Mihrimah Belma Satır ile Osman Boyraz’ın da aralarında olduğu Ak Parti İstanbul milletvekilleri, Ataşehir ve Kadıköy’ün de aralarında olduğu ilçe başkanları ve yönetimleri, ilçe belediye başkanları, STK ve dernek başkan ve temsilcileri, mahalle muhtarları, teşkilat mensuplar ve partililer katıldı.

Sancaktepe Ak Parti ilçe Başkanı Adil Kandemir

Recep Kenan paylaştı: 18 Mart 2018 Pazar

Divan oluşumu sonrası Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Ak Parti Sancaktepe 4.Olağan Kongresi, Ak Parti Sancaktepe İlçe Başkan Adil Kandemir’in partisinin Türkiye geneli ve İstanbul ile Sancaktepe’de gerçekleştirdiği yatırım ile faaliyetlerinin dile getirildiği açılış konuşması ile devam etti.

Ak Parti Sancaktepe 4.Olağan Kongresinin herkes açısından hayırlı olmasını dileyen AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş,  bugün itibarıyla 900’ü aşkın ilçe kongrelerini tamamladıklarını belirtti.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak’ın, 100 yıl önce verilen kurtuluş bugün de verildiğinin altını çizdiği protokol konuşmalarında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, “Ülkemizde misafir ettiğimiz 4 milyon kardeşimiz Afrin’de huzuru sağladığımızda, huzur içinde yaşamaya, vatanlarına geri dönecekler. Bizim kimsenin tek karış toprağında gözümüz yok” ifadeleri ile Suriyeli sığınmacıların durumuna dikkat çekildi.

Kongrelerin bayrak değişimleriyle yeni heyecanın başlangıcı olduğunu vurgulayan İBB Başkanı Mevlüt Uysal, AK Parti’nin kuruluşundan itibaren her seçimde başarısının artarak devam ettiğini kaydederek; “Üsküdar-Ümraniye metrosunun bir kısmını açtık. İkinci kısmı olan Ümraniye-Çekmeköy metrosu Haziran’da açılıyor. Ama asıl ulaşım probleminin çözülmesi devamı olan Çekmeköy-Sultanbeyli metrosunun bitmesiyle olacak inşallah. Sultanbeyli metro inşaatı da başladı. Çekmeköy-Sultanbeyli metrosunun devamı olan Sultanbeyli-Sabiha Gökçen Havalimanı ve oradan Kartal metrosuna bağlanması konusunu da kısa sürede tamamlayacağız. Taşdelen’de devam eden metro hattımızı da Sultanbeyli’ye bağlayarak tamamlayacağız. Böyle baktığımız zaman ulaşımı problem olan bu bölgenin ulaşımı da rahatlayacak” dedi.

Dönüşüm çalışmalarına da destek verdiklerini kaydeden İBB Başkanı Mevlüt Uysal yüzde 20’lik kesinti ile dönüşüm maliyetine katkı sağlandığını vurgulayarak, “Kentsel dönüşümü de yapıyoruz bu bölgede. Sadece hizmet yapmak yetmiyor. Vatandaşın gönlüne de girmek gerek bu konuda da önemli görev teşkilatlarımıza düşüyor” diye konuştu.

Türkiye’nin geleceği için Afrin’de canını ortaya koyan Mehmetçik’i tebrik ederek, Çanakkale Zaferini kutladığını ve şehitleri de rahmetle andığını söyleyerek konuşmasına başlayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak, Çanakkale’nin Kürtçe’nin, Türkçe’nin, Lazca’nın, Çerkezce’nin, Arapça’nın kardeşliğin adı olduğuna işaret ederek; “Bu zaferin yıl dönümü kutlu olsun. Allah bizi vatansız, ezansız, bayraksız bırakmasın. Tarihin adeta yeniden yazıldığı bir dönemden geçiyoruz. AK Parti iktidara geldikten bu yana gelişen Türkiye var. Bundan rahatsız olanlar da var elbette. Bunlar ellerinden geleni yapıyor. Ama unuttukları bir şey var. Türkiye, arkasında kadim bir geçmiş olan büyük bir devlet. Türkiye diz çökmez, bu millet teslim olmaz. Bu ülkenin Cumhurbaşkanı tehditlere boyun eğmez” ifadelerini kullandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ