logo

AK PARTİLİ ÜYE YILDIZ PEKTAŞ MECLİSE VEDA ETTİ

AK PARTİLİ ÜYE YILDIZ PEKTAŞ MECLİSE VEDA ETTİ

Ataşehir Belediye Meclisinde son toplantısına katılan Ak Partili Üyesi Yıldız Pektaş memuriyet atanması nedeniyle devam edemeyeceği mecliste mesai arkadaşlarına veda etti.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi Ak Partili Üyesi Yıldız Pektaş İç İşleri Bakanlığındaki memuriyet ataması nedeni ile meclis üyeliğinden ayrıldı.

Son kez katıldığı 07/04/2017 Cuma günü yapılan toplantı öncesi meclis üyesi arkadaşlarını guruplarında ziyaret eden Ak Partili Meclis Üyesi Yıldız Pektaş, meclis başkanı ve üyesi mesai arkadaşlarına veda etti.

Meclis üyesi sıfatı ile son toplantısına katılan Yıldız Pektaş toplantı sonrası veda ederken yaptığı açıklamada, İçişleri Bakanlığı’na bağlı olarak Ataşehir Kaymakamlığı’nda görev yapacağını kaydetti. CHP’li meclis üyesi arkadaşlarını da guruplarında ziyaret ederek veda ettiğini kaydeden Yıldız Pektaş, “Meclis üyesi arkadaşlarımla tek tek vedalaşıp helalleştim. Umarım bu zamana kadar hiç kimseyi kırmamışımdır. Kimsede beni kırmadı. Yeni görevimde de başarımı arttırarak devam ettiririm diye ümit ediyorum.” dedi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ