logo

AKBAŞOĞLU ‘ÇANKIRI TÜRKİYE’NİN KİLİT TAŞI’

AKBAŞOĞLU ‘ÇANKIRI TÜRKİYE’NİN KİLİT TAŞI’

Üsküdar’da “Çankırı İş Dünyası Rehberi” tanıtım toplantısına katılan Ak Parti Çankırı milletvekili Akbaşoğlu Çankırı’nın Türkiye’nin Kilit Taşı olduğunu söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

“Çankırı İş Dünyası Rehberi” tanıtım toplantısında konuşan Ak Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Çankırı’nın devletine düşkün iller arasında en üst sıralarda yer aldığını ifade ederek; Din ve devlet ile vatan ve millet söz konusu olunca Çankırı ve Çankırılının öncü olduğunu vurguladı.

Akbaşoğlu, Çankırı’nın Türkiye’nin kilit taşı olduğunu, çok önemli çimentosu ve harcı olduğunu söylediği konuşmasında Çankırı’nın çok daha ileri noktaya gelmesi için hep birlikte gayret gösterileceğine inandığını söyledi.

Zekeriya Açıkgöz’ün Genel Başkalığındaki ÇANDEF (İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu) ve Sami Soydal Başkanlığındaki Çankırı Eğitim, kültür ve Yardımlaşma Vakfı’nın işbirliğinde düzenlenen Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’nun katıldığı “ÇANKIRI İŞ DÜNYASI REHBERİ” projesinin tanıtımının yapıldığı kahvaltı Üsküdar’da gerçekleşti.

candef_ vakif_rehber (38)

Ak Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu

ÇANKIRI’NIN TÜRKİYE’NİN KİLİT TAŞI

TBMM Başkanlığı seçimine katılmak için Ankara’ya gidecek olan Ak Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu devletine düşkün iller arasında en üst sıralarda yer aldığını ifade ettiği Çankırı’nın Türkiye’nin kilit taşı olduğunu, çok önemli çimentosu ve harcı olduğunu söyledi. Din ve devlet ile vatan ve millet söz konusu olunca Çankırı ve Çankırılının öncü ve sancaktar olduğunu kaydetti.

Çankırılılar olarak dünyanın neresinde olunursa olunsun yeni bir dünya, yeni bir Çankırı’yı, Türkiye’yi kurumak için bir araya geleceklerini vurgulayan Akbaşoğlu, Çankırı’da ve ülkemizde üst düzeyde katılımın gerçekleştiği seçimlerin sonuçlarının hayırlı olmasını diledi.

ÇANKIRI’MIZIN ÇOK DAHA İLERİ NOKTAYA GELMESİ İÇİN GAYRET EDİYORUZ

Muhammet Emin Akbaşoğlu toplantının amacı ile ilgili ise; “Çankırı Eğitim Kültür Vakfı öncülüğünde ÇANDEF (İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu)’imizle beraber siz değerli toplum kuruluşlarımızın da çok değerli katkılarıyla “ÇANKIRI İŞ DÜNYASI REHBERİ” oluşturuluyor. Bu çalışmada öncülük yapan Çankrı Vakfı Genel Başkanımıza, ÇANDEF Genel Başkanımıza siz çok değerli katılımcılara; katkılarınızdan ve öncülüğünüzden dolayı teşekkür ediyorum, tebrik ediyorum. El birliği ile Çankırılılık ortak paydasında; “Çankırı’mıza neler kazandırabiliriz? Sanatta, ticarette, turizmde, bilimde neler ortaya koyabiliriz? bunları zaman zaman bir araya gelerek, sizlerin de değerli düşünceleriniz ve katkılarınızla istişare ederek Çankırı’mızın çok daha ileri noktaya gelmesi için gayretini göstereceğimize inanıyorum ” dedi.

candef_ vakif_rehber (41)

Ak Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ