logo

Akif Hamzaçebi ‘Merkez Türkiye Göçü Engelleyecek’

Akif Hamzaçebi ‘Merkez Türkiye Göçü Engelleyecek’

Akif_hamzacebiAtaşehir’de Artvin Dernekleri Federasyonu’nun açılışına katılan Akif Hamzaçebi Merkez Türkiye Projesi ile İstanbul’a  göçün engellenmesinin amaçlandığını söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’ye teşekkür ederek konuşmasına başlayan CHP İstabnbul 1. Bölge Milletvekili Adayı ve CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi İlgezdi’nin Ataşehir’de hemşeri ve il derneklerine önemli destekler verdiğinin altını çizdi.

Güçlü STK, Güçlü Demokrasi

Başkan İlgezdi’nin derneklere yaptığı katkının aslında demokrasiye yapılan bir katkı olduğunu vurgulayan CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, sivil toplum örgütlerinin güçlü olması ile demokrasinin de güçlü olacağını söyledi.

Göçle başlayan hemşeri derneklerinin kuruluşunun giderek hızlandığını ve İstanbul göç almaya devam ettikçe bu yapılanmanın da devam edeceğini söyleyen Akif Hamzaçebi konuşmasında şunları kaydetti:

Dernekler demokrasiye, sivil topluma kakı amaçlı faaliyet yürütüyorlar. Bulundukları, kuruldukları yerlere destek veriyorlar. Ayrıca, doğup büyüdükleri topraklara hizmet götürüyorlar. Bu bağlamda biraz sonra açılışını yapacağımız Artvin Dernekleri Federasyonu’nun oluşumu ve yeni binasında hizmeti olanları gönülden kutluyorum.

IMG_0195

Merkez Türkiye Projesiyle İstanbul’a Göç Engelleniyor

Önemli bir seçime giriyoruz. 92 yıllık cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimi olarak nitelendirdiğimiz bir seçim. Biz Cumhuriyet Halk Partisi olarak neler yapacağımızı anlatıyoruz. 13 yıldır hükümet iyi, kötü, eksik yaptı… Bunların değerlendirmesini vatandaşa bırakıyoruz. Biz, CHP iktidar olduğunda ne yapacak, onları anlatıyoruz. İstanbul’un nüfusu hızla artıyor. Yakın bir gelecekte Türkiye’nin üçte birinin İstanbul’da yaşayacağı ön görülüyor. Genel Başkan Sayın Kemal Kılıçdaroğlu Merkez Türkiye Projesi’ni açıkladı.  Bir başka cazibe merkezini Anadolu’da oluşturmak suretiyle dünyanın dördüncü büyük projesi ile İstanbul’a olan göçün engellenmesi amaçlanıyor.

IMG_0259

Kurulacak Kentimiz İstanbul’a Rakip Değil

İstanbul her şeyi ile bir dünya kenti olamaya devam edecektir. Yeni kurulacak kentimiz İstanbul’a rakip değil, İstanbul’un yükünü rahatlatacak bir kenttir. Böylesi projelerle biz iktidara gidiyoruz. 7 Haziran akşamı ipi göğüsleyeceğiz. Biz bu çalışmalarla iktidarı hedeflemişken, muhalefet partilerini eleştirmekle enerjimizi kaybetmek istemeyiz.

IMG_0239

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ