logo

15 Şubat 2018

Alex ‘Çok Güzelsin Yalancı’ Albümü İle Dönüyor

Alex ‘Çok Güzelsin Yalancı’ Albümü İle Dönüyor

“Çok Güzelsin Yalancı“ albümü ile müzik sektörüne dönüş yapan Alex Şahin, iki şarkı dört versiyondan oluşan maxi single albüm tanıtım konserinde sevenleri ile buluşuyor.

Alex Şahin “Çok Güzelsin Yalancı “albümü ile müzik sektörüne dönüş yaptı. Usta yorumcu Haktan Canevi’nin sahibi olduğu Marka İstanbul Prodüksiyon etiketiyle müzik severlerle buluşan “Çok Güzelsin Yalancı “ albümü bütün digital platformlarda yayınlandı. Dört şarkıdan oluşan maxi single iki şarkı dört versiyondan oluşuyor. Albümün düzenlemesi SMS Stüdyo Suat Sakarya tarafından yapıldı.

Fotoğraf çekimlerini Refik Akyüz gerçekleştirdi. Albümün ilk klibi “Yalancı”şarkısına çekildi.Yıllar önce Ayhan Aşan’ın seslendirdiği şarkının cover versiyonu “Yalancı” nın klibi Erkan Nas yönetiminde İznik Askania Otel’de çekildi. Haktan Canevi klipte konuk oyuncu olarak yer aldı. Söz ve müziği Adnan Fırat’a ait olan albümün sıfır şarkısı “İsim Ne” klibi yine Erkan Nas yönetiminde Beykoz Kundura Fabrikası’nda çekildi. Alex Şahin’in annesi ve yakın dostları bu klipte gönüllü yer alarak destek oldular.

7 Mart Çarşamba Günü Kartal Sahil Yolu Beyrut Performans sahnesinde ilk albüm tanıtım konserini verecek olan Alex Şahin tüm sevenlerini konserine bekliyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ