logo

Altın Tencereler Türkiye’de Yarışıyor

Altın Tencereler Türkiye’de Yarışıyor

tencereBakanlıklar ile Bağcılar Belediyesi’nin ortaklaşa programında Uluslararası Yemek Yarışması gerçekleştiriliyor ve Altın Tencere Dünya Ödülleri sahiplerini buluyor.

Uluslararası Yemek Yarışması Bağcılar Belediyesi Engelliler Sarayı’nda düzenlenecek. Yarışmaya, Türkiye’nin de aralarında bulunduğu 13 ülke katılacak. Yarışmacıların hazırlayacağı yemekler jüri tarafından değerlendirilerek dereceye girenlere “Altın Tencere Dünya Ödülleri” verilecek.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Bağcılar Belediyesi’nin ortaklaşa düzenleyeceği “Uluslararası Yemek Yarışması ve Altın Tencere Dünya Ödülleri” programında 13 ülkeden 60 yarışmacı ter dökecek.

Çekişmeli geçecek yemek yarışmasında Türkiye, Arnavutluk, Azerbaycan, Bosna Hersek, Kazakistan, İran, Pakistan, Ürdün, Katar, Tunus, Kosova, Makedonya ve Mısır’dan yarışmacılar hünerlerini sergileyecek. 25 Ekim 2014 Cumartesi günü düzenlenecek yarışma sonucunda yemekleri değerlendirecek olan jüri, dereceye girecek isimleri belirleyecek.

Programın sunuculuğunu İnci Ertuğrul ile Esat Özata yapacak.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ