logo

ANKARA’DA SİLAHLI ÇATIŞMA ‘3’Ü POLİS 4 YARALI, 1 ÖLÜ’

ANKARA’DA SİLAHLI ÇATIŞMA ‘3’Ü POLİS 4 YARALI, 1 ÖLÜ’

dikmen_silahlı_catismaAnkara’da silahlı çatışma. Dikmen’de meydana gelen silahlı çatışmada 3 polis ve 1 sivilin yaralandığı olayda 1 kişinin de hayatını kaybettiği bildirildi.

Polis ekipleri 06 DT 3740 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ankara’nın Çankaya İlçesi Dikmen Mahallesi’nde polis ekiplerinin durdurmak istediği araçta bulunanlar ile polis arasında çatışma çıktı. Polis ekipleri 06 DT 3740 plakalı otomobili durdurmak istedi. Bir kişinin hayatını kaybettiği 3’ü polis 4 kişinin yaralandığı olay sonrası çıkan çatışmaya Çevik Kuvvet ekiplerinin müdahale ettiği bildiriliyor.

Çevreyi güvenlik şeridiyle kapatan emniyet güçleri sık sık vatandaşlara balkonlara çıkmamaları ve bölgeden uzak durmaları konusunda uyarı yaptı.

İki kişi oldukları tahmin edilen şüphelilerin silahlı saldırısı sonrası 3’ü polis, 1’i kadın 4 kişi yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti. Çatışmanın meydana geldiği bölgede bir silah ve 50’nin üzerinde boş kovan bulundu.

Apartmanların zillerine basarak sığınacak yer arayan saldırganlarla polis arasında kovalamaca devam ediyor.

Polis, yaya olarak kaçan zanlı ya da zanlıları havadan ve karadan yapılan operasyonla yakalamak için çalışma başlattı. Şüpheli yada şüphelilerin sıkıştırıldığı düşünen binanın etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı. Bölgeye özel harekat polisleri de sevk edildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ