logo

Ardahanlılar Derneğinden CHP Ataşehir’e Ziyaret

Ardahanlılar Derneğinden CHP Ataşehir’e Ziyaret

Bir süre önce kuruluşunu tamamlayan Ataşehir Ardahanlılar Derneği, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ı ziyaret ederek dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kuruluş çalışmalarını tamamlayıp Ataşehir’deki kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerine başlayan Ertuğrul Bulakbaşı başkanlığındaki Ataşehir Ardahanlılar Derneği, Ataşehir İlçe Kaymakamlığı’ndan başlayan Ataşehir’deki kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerinde derneklerini tanıtıp planladıkları dernek çalışmalar hakkında bilgi veriyor.

Ertuğrul Bulakbaşı başkanlığındaki Ataşehir Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet ilk ziyaretini Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’na gerçekleştirdikten sonra ikinci ziyaretini CHP Ataşehir İlçe Başkanlığına yaptı. CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ı ilçe merkezinde ziyaret eden Ataşehir Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet kuruluşunu tamamladıkları Ataşehir’deki Ardahan il derneği çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

ARA SIRA BİR BİRBİRİMİZE KONUK OLACAĞIZ

Komşuları olan Ataşehir Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu üyelerini ilçe merkezinde misafir etmekten onur duyduklarının altını çizen CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak huzur, barış ve özgürlükler içinde bir Türkiye istediklerini vurgulayarak, “Bunun da yolu birbirimizi tanımaktan geçer. Kendi içinizde birlik olduğunuz zaman, Aradahanlıların kültürel yapısını, dünya görüşlerini yansıtırsanız ülkemizde güzel renkler olur. Biz sizi tanıyor, partimizin doğal tabanı olarak görüyoruz. Güneşin ülkemizde ilk doğduğu toprakların insanlarısınız. Ara sıra bir birbirimize konuk olacağız, lokmaları paylaşacağız ki birbirimizi daha iyi tanıyalım” dedi.

SİYASİ PARTİ ZİYARETLERİNE CHP’DEN BAŞLADIK

Derneklerini ilk ziyaret eden kurum ve kuruluşlar arasında yer alan CHP İlçe başkanlığını kendilerinin de ziyaret listesinin ilk sırasına aldıklarını kaydeden Ataşehir Ardahanlılar Derneği Başkanı Ertuğrul Bulakbaşı, siyasi parti ziyaretlerine Cumhuriyet Halk Partisi’nden başladıklarını belirtip; siyasi patiler, kurum ve kuruluşların daha önce Kars  – Ardahan – Iğdır olarak birlikte yapılanmasının değişerek, Ardahanlılar olarak Ataşehir’de yapılanma gerçekleştirip Ataşehir Ardahanlılar Derneği’ni kurduklarını söyledi.

ATAŞEHİR ARDAHANLILAR DERNEĞİ’Nİ KURDUK

Kars, Ardahan ve Iğdır kardeşliğinin devam edeceğinin altını çizen Ertuğrul Bulakbaşı, Karslıların kendi dernekleri, Ardahanlıların kendi ve Iğdırlıların da kendi dernekleri ile yol yürüyecekleri kararını aldıklarını bunun üzerine Ataşehir Ardahanlılar Derneği’ni kurduklarını kaydetti.

Ataşehir Ardahanlılar Derneği’nin Ataşehir CHP İlçe Başkanlığı’ndaki makamında İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’a gerçekleştirdiği ziyarete deneklerini temsilen Kımili Köyü Derneği Başkanı Aşkın Şit ve Öncül köyü derneği Başkanı Mustafa Bingöl ile Ataşehir Ardahanlılar Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Ziyaretin sonunda CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak tarafından Ardahan derneklerine hediye edilen Türk Bayrağı ve Atatürk Posteri ile hatıra fotoğrafı çekildi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ