logo

Asya City İstanbul Otel Fiyat Tarifesinde ‘TL’ Uyguluyor

Asya City İstanbul Otel Fiyat Tarifesinde ‘TL’ Uyguluyor

Anadolu Yakasının Ticaret Merkezi Ataşehir’deki Asya City İstanbul, Butik Otel konsepti ile 5 yıldızlı otel konforunda özel tasarım odaları ile misafirlerine konaklama hizmeti veriyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çözüm odaklı hizmet sunan Asya City İstanbul’un, yeni yönetiminin göreve geldiği Ekim ayı itibarıyla aldığı kararla fiyatlandırmada TL’ye geçerek müşterilerini rahatlattı.

İstanbul’un Anadolu Yakası’nın Ticaret Merkezi Ataşehir’de Butik Otel konsepti ile 5 yıldızlı otel konforunda özel tasarım odaları ile müşterilerine rahat ettirmek için Mimarlar tarafından tasarlanan, Asya City İstanbul Otel misafirlerini maksimum Konfor sunmak üzere dizayn edilmiş.

Önemli alışveriş merkezlerine çok yakın olmasının yanı sıra, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet köprüleri bağlantı yolları üzerinde olan Asya City İstanbul Otel, deniz yolu, havayolu ulaşımına yakınlığı ve dünyanın en gözde caddelerinden Bağdat Caddesi’ne olan yakıldığı ile konuklarına önemli avantaj sunuyor.

4 TİP ODASI, CAFE RESTAURANT VE TOPLANTI SALONLARI

Bölgede hizmet veren birçok sağlık kuruluşuna, Ülker Sports Arena’ya ve önemli restoranlara yakınlığı ile dikkat çeken Asya City İstanbul’un tüm odalarında Mini Bar, LSD TV, uydu sistemi, çalışma masası, ücretsiz kablosuz internet bağlantısı, güvenlik kasası bulunuyor. Otelin Ekonomik, Standart, Deluxe Suite, Balayı Suite olarak 4 tip odası var. Cafe Restaurant olan otelde şirket toplantıları ve organizasyonlar için teknik donanıma sahip salonlar var.

ATAŞEHİR’DE 5 YILDIZLI OTEL KONFORU, MİSAFİRLERİNİN RAHATI İÇİM ÖZEL TASARIM

Ticaret Merkezi Ataşehir’de 5 yıldızlı otel konforunda özel tasarımı ile misafirlerini rahat ettirmek için tasarlanan Asya City İstanbul misafirlerine maksimum konforu sunmak üzere dizayn edildiğini kaydeden Genel Müdür Mehmet Altınyurt, açılışını üzerinden 17 ay gibi kısa bir zaman geçmesine rağmen bölgede oldukça ilgi gördüklerini söyledi.

“KIŞA MERHABA PARTİSİ” DÜZENLENDİ

Yeni bir anlayış hizmet vermeye başlayan Asya City İstanbul’un zor günler geçiren kurumsal müşterileri ile güzel bir gece geçirmeleri ve 2018 ile birlikte girmek amacıyla “Kışa Merhaba Partisi” düzenlediklerini söyledi.

Ataşehir’in ticaret merkezi olması yanında bölgedeki sağlık sektörünün önemli kurumlarının konuklarında misafir ettiklerini, konum olarak merkezi bit yerde olduklarının altını çizen Asya City İstanbul Genel Müdür Mehmet Altınyurt, 5 yıllık bir otel olduklarını, yeniden yapılanmaya gittiklerini ve 5 yıldızlı otel oda konforlu sunmaya başladıklarını söyledi.

MÜŞTERİMİZİ MEMNUN GÖNDEREBİLMEK HEDEFİMİZ

Restoran ve toplantı salonuyla otel kendini aşarak belli bir konsepti yakaladığını, Business Otel olarak hizmet verdiklerini kaydeden Mehmet Altınyurt, oteli Güneş Ailesinin büyüğü Ali Güneş işlettiğinin altını çizerek, “Oteli yönetimi olarak sürekli değişen Teknolojiye ayak uyduruyoruz. Biz Ataşehir’de en iyi hizmet sunan, en iddialı otel olmak istiyoruz. Misafir memnuniyeti ön planda olan bir işletmeyiz. Herkesi memnun etmekte sıkıntı yaşanabiliyor. Bu sıkıntılara rağmen şikayeti en aza indirip müşterimizi memnun gönderebilmek hedefimiz…”

KAHVALTISIZ ODA SATIŞI YOK, BÖLGENİN EN İYİ KAHVALTI VEREN OTELİ

4 yıldız konseptinde Butik bir otel olan Asya City İstanbul’un 86 odası var.  4 adet toplantı salonu olan otelin 2 Suit, bir balayı odası var. 9. katta jakuzili balayı odası olan odaları haftanın 7 günü dolu. Odalar hafta içi şirket ve acente misafirleri konaklıyor. Hafta sonları şehir dışından gelen misafirlerin tercih ettiği Asya City İstanbul’un iddialı bir kahvaltı sunumu var. Kahvaltısız oda satışı yapmayan, bölgenin en iyi kahvaltı veren otellerden bir tanesi oldukları iddiası olan otel yönetimi, sıcakkanlı çok alakalı personelle hizmet veriyor.

ASYA CİTY İSTANBUL OTEL TL’YE DÖNDÜĞÜ İÇİN MÜŞTERİLER TEŞEKKÜR EDİYOR

Samimiyetle hizmet verilen Ali Güneş ve Genel Müdür Mehmet Altınyurt, başta olmak üzere bütün personeli ile çözüm odaklı hizmet sunan Asya City İstanbul’un, yeni yönetiminin göreve geldiği Ekim ayı itibarıyla karar alarak fiyatlandırmada TL’ye geçti. Türkiye’nin son günlerde yaşadığı ekonomik sıkıntılarından dolayı dövizden uzaklaştı. Tamamen TL’ye döndü. Müşterilerinin TL’ye döndüğü için Asya City İstanbul Otel yönetimine teşekkür ederek, konaklama sektöründe daha önce böyle bir şey görmediklerini söylüyorlar.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ