logo

ATAFEST OKUL ÖNCESİ ŞENLİKLERİNİN AÇILIŞI YAPILDI

ATAFEST OKUL ÖNCESİ ŞENLİKLERİNİN AÇILIŞI YAPILDI

Atafest_okul_oncesi (0)Ataşehir Eğitim Festivali (ATAFEST) kapsamında Mahmut Koyunoğlu koordinatörlüğünde İçerenköy CarrefourSa’da düzenlenen Okul Öncesi Şenlikleri açılış yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CarreffourSa  AVM’de başlayan Okul Öncesi çocuklarının katıldığı şenlikte Anaokulu öğrencilerinin yıl içinde yaptıkları çalışmalar sergileniyor.

8 anaokulunun çalışmalarını sergilediği şenliğin açılışında; Esatpaşa Anaokulu, Lemanana Anaokulu, FSM Hastanesi Kopuzlar Vakfı Anaokulu ve TEB Ataşehir Anaokulu öğrencileri halk oyunları, dans ve müzik ritim gösterilerini sundular.

Atafest_okul_oncesi (6)Atafest_okul_oncesi (14)

Anaokulu öğrencileri tarafından sergilenen dans ve halk oyunları gösterilerden sonra Protokol tarafından kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi.

Mahmut Koyunoğlu koordinatörlüğünde gerçekleştirilen Okul Öncesi Şenliği’nin açılışına;  Ataşehir Kaymakamı Zafer karamehmetoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Ataşehir Eğitim Derneği Başkanı İsmail Dağ, ATAFEST Koordinatörü ve İhsan Kurşunoğlu Ortaokul Müdürü Hüseyin Özaslan ve öğrenciler ile veliler katıldı.

Atafest_okul_oncesi (33)

Koordinatörlüğünü FSM Kopuzlar Vakfı Anaokulu Müdürü Mahmut Koyunoğlu yaptığı ve Anaokulu öğrencilerinin çalışmalarını sergilendiği, 25 Mayıs’a kadar sürecek şenlikte; Esatpaşa Anaokulu, Nuriye Ak Anaokulu, Lemanana Anaokulu, Akşemsettin Anaokulu, Fahriye Vandemir Anaokulu, FSM Hastanesi Kopuzlar Vakfı Anaokulu ve TEB Ataşehir Anaokulu yer aldı.

Atafest_okul_oncesi (29)Atafest_okul_oncesi (30)Atafest_okul_oncesi (31)Atafest_okul_oncesi (34)Atafest_okul_oncesi (35)Atafest_okul_oncesi (36)Atafest_okul_oncesi (39)Atafest_okul_oncesi (41)

Paylaşın:
Etiketler: » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ