logo

Atamad, Malatya Derneklerini Buluşturdu

Atamad, Malatya Derneklerini Buluşturdu

atamadAtaşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD) Ataşehir’deki Malatya ilçe ve köy derneklerinin temsilcilerini kahvaltıda buluşturdu. Ataşehir’de Malatya dernekleri buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Başkanlığını Himmet Kaya’nın yaptığı Ataşehir Malatyalılar Derneği Ataşehir’de bulunan Malatya ilçe ve köy derneklerinin başkan ve yöneticilerinin katıldığı kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Çatı derneği Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD)’ın ev sahipliğinde Küçükbakkalköy Manji Kafe’de düzenlenen toplantıya;  Kürecik, Arguvan, Arapgir Ulaşık Köyü, Arguvan Doydum Köyü, Uzun Hasan, Çakırsu Köyü, Arapgir Koru Köyü, Ermişli Köyü derneklerinin başkan ve yöneticileri katıldı.

Çatı dernek olarak; dayanışma, birlik, beraberlik, tanışma ve kaynaşma amacı ile yöneticileriyle bir araya geldiklerini belirten Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD) Başkanı Himmet Kaya,  Ataşehir’de 9 dernek olduklarını Malatya ilçe ve köylerinin 8 derneği, çatı dernek olarak Ataşehir Malatyalılar Derneği’nin olduğunu söyledi.

Köklü derneklere sahip olmanın avantajına sahip olduklarını vurgulayan Himmet Kaya, çatı derneği ATAMAD olarak amaçlarının Malatya’nın bu köklü dernekleri bir araya getirmek olduğunu bu amaçla toplantıları sırayla derneklerde yapacaklarını söyledi.

Örgütlenmenin, birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken yöneticiler konuşmalarında; çatı dernekleri Atamad ile birlikte yapacakları çalışmanın daha etkili olacağına vurgu yaparken Doydum Derneği yöneticileri ilk toplantıyı derneklerinde yapma önerisi getirdiler.

Türküler eşliğinde eğlenen Malatyalılar kahvaltının sonunda toplu fotoğraf çektirdiler.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ