logo

Ataşehir Ardahanlılar Derneği’nden Kaymakam Ziyareti

Ataşehir Ardahanlılar Derneği’nden Kaymakam Ziyareti

Kuruluşunu tamamlayan Ataşehir Ardahanlılar Derneği, Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nu makamında ziyaret ederek dernekleri hakkında bilgi verdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ertuğrul Bulakbaşı başkanlığında kuruluş çalışmalarını tamamlayan Ataşehir Ardahanlılar Derneği, Ataşehir’deki kurum ve kuruluşlarına ziyaretlerine başlayarak derneklerini tanıtıp planladıkları çalışmalar hakkında bilgi veriyor.

Ertuğrul Bulakbaşı başkanlığındaki Ataşehir Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan bir heyet ilk ziyaretini Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’na gerçekleştirdi.

Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu’nu makamında ziyaret eden Ertuğrul Bulakbaşı başkanlığındaki Ataşehir Ardahanlılar Derneği Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, derneğin kuruluş amacı, planladıkları çalışmaları ve hedefleri konusunda bilgi verdiler.

İstanbul’da yaşayanların dernekleri vasıtasıyla memleketlerindeki bir okul yada camiye desteklerinin öneminin altını çizen Ataşehir İlçe Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Ardahanlılar Derneği’nin de Ataşehir’deki Ardahanlıların birlik ve beraberliklerini pekiştirerek, dayanışmasını sağlayacak çalışmalar yapmasının gereğine işaret etti.

Hedeflerinin arasında en önemlilerinin İstanbul’da eğitim gören Ardahanlı üniversite öğrencilerine burs vermek olduğunun altını çizen Ataşehir Ardahanlılar Derneği Başkanı Ertuğrul Bulakbaşı, Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’na Ardahan’ın 5 ilçesini temsilen yöresel ürünler ve yöreye özgün geleneksel kıyafetler giydirilmiş, yöre kültürünün temsil eden ve Japonya’da 1996’da yapılan “yöresel folklorik bebekler” yarışmasında “el emeği” kategorisinde dünya birincisi olan “Damal Bebeği” hediye etti.

Ataşehir Ardahanlılar Derneği’nin Ataşehir İlçe Kaymakamlığı’daki makamında Kaymakam Zafer Karamehmetoğlu’na gerçekleştirilen ziyarete Kımili Köyü Derneği Başkanı Aşkın şit ve Öncül köyü derneği Başkanı Mustafa Bingöl eşlik etti.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ