logo

Ataşehir Belediye Meclisi Komisyonları ve Encümen Oluştu

Ataşehir Belediye Meclisi Komisyonları ve Encümen Oluştu

Ataşehir Belediye Meclisi 2018 yılı Nisan ayı toplantıları Meclis 1.Başkanvekili Sadi Özata başkanlığında Pazartesi günü Saat 17:00’da gerçekleşen 1. birleşimle başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Toplantının başında gündem dışı söz alan Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ve Ak Parti Belediye Meclis Grup Başkan Vekili M.Cevat Arzık, 2 Nisan Otizm Farkındalık Günü mesajlarını ilettiler.

Gündeme geçilerek Ataşehir Belediye Meclisi Denetim Komisyonunun 26 Mart 2018 tarihli raporu Fevzi Ağaçdalı tarafından okundu.

ATAŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ NİSAN TOPLANTISI DENETİM RAPORU, Fevzi Ağaçdalı

Recep Kenan paylaştı: 2 Nisan 2018 Pazartesi

Ak Partili üye Saim Başkan grubu adına denetim raporu ve Ataşehir Belediyesi’nin faaliyetleri ile bütçesi üzerine eleştiri ve görüşlerini aktardı. Saim Başkan belediye harcamaları ile İştiraklerini eleştirdiği konuşmasında ihaleler ile ilgili iddiaları da dile getirdi.

ATAŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ NİSAN TOPLANTISI DENETİM RAPORU, Saim Başkan

Recep Kenan paylaştı: 2 Nisan 2018 Pazartesi

Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz ise Ataşehir Belediye Meclisi Denetim Komisyonunun 26 Mart 2018 tarihli raporu üzerine gelen eleştirileri yanıtlayarak, faaliyetler hakkında bilgi verdi. Yılma denetim raporunu hazırlayan komisyon üyelerine teşekkür etti.

ATAŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ NİSAN TOPLANTISI DENETİM RAPORU, Saim Başkan

Recep Kenan paylaştı: 2 Nisan 2018 Pazartesi

Denetim Komisyonu raporunun okunması ve görüşlerinin iletilmesi sonrasında gündeme geçildi.  7 olan gündeme ek 3 maddenin eklenerek 10’a çıkartılması kabul edildi. Gündemin ilk maddesi olan Encümen üyelerinin belirlendiği seçim yapıldı.

Yapılan seçimle Encümen üyeliklerine Fevzi Ağaçdalı, Arif kuşçu ve Süleyman Karadağ getirildi.

Ataşehir Belediyesi Encümen Üyeleri:

Fevzi Ağaçdalı, Arif kuşçu ve Süleyman Karadağ

Yapılan teklifin oylanıp kabul edilmesiyle ihtisas komisyonu sayısı 9 ve üyelikleri ise 5 olarak belirlendi.

Ataşehir Belediye Meclisi Komisyonları ve üyeleri: GELİYOR…

9 olarak belirlenen ihtisas komisyonlarına teklif edilen üyeler oylanarak seçildi.

Yapılan oylamalarda, gündemdeki maddelerden 4, 5, 8, 9 ve 10’uncu maddelerin ilgili komisyonlara gönderilmesine ve 6 ile 7’nci maddelerin gündemde kalmasına karar verildi.

Oturumu yöneten Meclis 1.Başkanvekili Sadi Özata gündemde görüşülecek madde kalmadığı gerekçesi ve 05 Nisan 2018 Perşembe günü Saat 17:00’da toplanmak üzere oturumu kapattı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ