logo

Ataşehir Belediye Meclisi Yeni Dönem Çalışmasına Başladı

Ataşehir Belediye Meclisi Yeni Dönem Çalışmasına Başladı

meclisTatil nedeni ile ara verilen Ataşehir Belediye Meclisi 2. Dönem 6.yıl çalışmaları, Eylül ayı toplantısı 1. oturumu ile yeni dönem çalışmalarına başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Meclisi 2. Dönem çalışmaları tatilin bitmesi ile yeni dönem çalışmalarına başladı.  30 Mart yerel seçimleri sonrası oluşan yeni meclisin 2. Dönem 6.yıl çalışmalarına tatil nedeni ile ara verilmişti.

01 / 09 / 2014 Pazartesi günü Saat 17:00’da başlayan yeni çalışma döneminde grup başkanvekilleri İlhami Yılmaz ve Cevat Arzık’ın Barış Günü kutlamaları, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ve Cumhurbaşkanlığı kutlamaları ile başladı.

Zabıta Haftası nedeni ile de zabıtaların güç koşullarda çalıştıklarına dikkat çekilerek, taraflar çeşitli etkinliklerle kutlanılacak olan Zabıta Haftası’nı da tebrik ettiler.

CHP’li üye Süleyman Karadağ, son günlerde uyuşturucu operasyonları ile gündeme gelmesinin Ataşehir’e yakışmadığını dile getirdiği gündem dışı konuşmasında, gençler arasında uyuşturucu nedeniyle ölümlerin arttığına dikkat çekildi.

Saat 17:00’de Ataşehir Belediye Meclis Salonu’nda başlayan 2. Dönem 6.yıl Eylül ayı 1. Oturumu’nda gündemdeki 9 madde görüşüldü. Görüşülen 9 maddenin 8’i ilgili komisyonlara havale edilirken; 1 maddenin gündemde kalması karalaştırıldı.

Gündemde kalan 7. madde Atatürk Mahallesi 2920 adadaki bazı parsellere ait 1/bin ölçekli plan tadilatına ait İmar Komisyonu raporunun daha sonra görüşülmek üzere gündemde kalmasına karar verildi.

Ataşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı toplantısı birinci oturumunu CHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt de izledi.

mclis-ata

Ataşehir Belediye Meclisi Eylül Ayı Toplantısı 1. Oturumu Perşembe günü Saat 17:00’da yapılaması gereken 2. Oturumun CHP Kurultayı nedeni ile sabah Saat 10:00’da yapılması kararının alınması ile kapandı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ