logo

Ataşehir Belediyesi Gençleri Geleceğe Hazırlıyor

Ataşehir Belediyesi Gençleri Geleceğe Hazırlıyor

IMG_6552Ataşehir Belediyesi tarafından Ferhatpaşa Mahallesi’nde hizmete açılan Ferhatpaşa Gençlik Merkezi, Ataşehirli gençleri geleceğe hazırlıyor.

Öğrencilerin eğitim hayatlarına destek sağlayan Ataşehir Belediyesi  Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’nde gençlere yönelik sanat dersleri, kültür gezileri, söyleşiler ve atölye çalışmaları da yapılıyor.

Birçok alanda gençlere hizmet sunan Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Gençlik Merkezi bünyesinde; 11. ve 12. sınıf öğrencileri Yükseköğretime Geçiş Sınavı’na (YGS) hazırlanıyor, Lisans Yerleştirme Sınavı (LYS) için de eğitimler devam ediyor.

Hafta sonları gençlere; Türkçe, Matematik, Geometri, Coğrafya, Felsefe, Sosyoloji, Tarih ve Fizik derslerinden eğitim desteği veriliyor. Hafta içi etütler de ise öğrencilerin sormak istediği sorular cevaplandırılıyor. Ayrıca periyodik olarak tarama testleri ve deneme sınavları da yapılıyor.

Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Gençlik Merkezi’nde gençler sanata da yönlendiriliyor. Gitar ve bağlama derslerine başlanılan Merkezde, yeni gitar ve bağlama sınıfları da açılmaya devam edilecek.

Temel Bilgisayar Kullanımı eğitimine başlanılacak Merkezde; keman, dilsiz kaval, perküsyon, solfej, halk oyunları, tiyatro-drama sanat eğitimleri için kayıtlar devam ediyor.

Güzel Sanatlara hazırlık için çizim eğitimleri verilen Merkezde, Konservatuara hazırlanan öğrenciler için de eğitimler başlayacak. Fotoğrafçılık, sinema, belgesel, satranç, tiyatro, gezi kulüplerine kayıtlar ise devam ediyor.

İlki 12 Nisan tarihinde Eskişehir’e olmak üzere kültür gezileri de düzenlenecek Gençlik Merkezi’nde; söyleşiler ve atölye çalışmaları da yapılacak.

Gençlik Merkezi, Ferhatpaşa Mahallesi Yeditepe Caddesi No:108 adresinde Ataşehir Belediyesi Ferhatpaşa Sağlık Polikliniği üzerinde hizmet veriyor.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ