logo

ATAŞEHİR BELEDİYESİ İFTAR TIRI VE SOKAK İFTARI İÇERENKÖY’DE

ATAŞEHİR BELEDİYESİ İFTAR TIRI VE SOKAK İFTARI İÇERENKÖY’DE

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan sokak iftarlarının ilki İçerenköy Adem Sokak’ta gerçekleşti. İlk Ramazan Tırından iftarlık dağıtımı ilk gün Fetih Mahallesi’nde yapıldı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Fetih Mahallesi’nde yapılan iftarlık dağıtımı ile başlayan Ataşehir Belediyesi iftar programlarında İftar TIR’ı ile birlikte ilk sokak iftar sofraları İçerenköy Adem Sokak’ta gerçekleştirildi.

Ramazan boyunca 17 mahallede Ramazan Tırından iftarlık dağıtımı yapılırken bazı mahallelerde de önceki yıllarda olduğu gibi kurulacak iftar sofraları ile toplu sokak iftarlarında mahalle sakinleri birlikte oruçlarını açarak ibadetlerini tamamlayacaklar.

Ataşehir Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca Ataşehir’in 17 mahallesinde Ataşehir Belediyesi’ne ait Ramazan Tırı ile kapalı ambalajlı, son derece sağlıklı koşullarda muhafaza edilen iftarlık dağıtımına bu yıl da devam edildiğini kaydeden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Ataşehir’in her mahallesinde iftarlık dağıtımı yapacaklarını, ayrıca iftar saatinde yollarda olanların oruçlarını açmaları için iki ekip tarafından ihtiyaç duyulan alanlarda Hızır sofrası kurulduğunu Ataşehir Belediyesi olarak bu uygulamayı ilk kez başlattıklarını vurguladı.

Ataşehir Belediyesi tarafından İçerenköy Adem Sokak’ta İftar TIR’ı ile iftarlık dağıtılırken, kurulan ilk sokak iftar sofrasında İçerenköylüler birlikte iftar yaptılar.

Adem Sokak’ta İftar programına Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan Ramazan eğlenceleri kapsamında müzikli ve danslı Ramazan kabaresi Neşe-i Muhabbet sahnelendi.

Adem Sokak’ta sahnelenen Volkan Dinç’in yazdığı, Serkan Budak’ın yönettiği ve müzikleri Özden Çairli’ye ait olan Deniz Arcak, Fatoş Kabasakal, Volkan Dinç, Çağrı Mengüç, Gürhan Altundaşar ve Gökhan Azlağ rol aldığı Neşe-i Muhabbet adlı kabare İçerenköylüler tarafından ilgiyle izlendi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ