logo

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu’ndan ‘Naaş-ı Muhteremler’

Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu’ndan ‘Naaş-ı Muhteremler’

A.Ercan Tulunay yönetimindeki Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu “Naaş-ı Muhteremler” adlı oyunu Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahneledi.

Çalışmalarını tiyatro eğitmeni A. Ercan Tulunay yönetiminde sürdüren Ataşehir Belediyesi Tiyatro Topluluğu “Naaş-ı Muhteremler” adlı oyun ile Ataşehir Belediyesi Mustafa Saffet Kültür Merkezi’nde sahne aldı.

Saadettin Gürşün, Melihat Gürşün, Sevde Koyuncu, Serdar Ertürk, Burcu Karayazgan, Arife Çelik, Murat Sarıyıldız, Armağan Cengiz, Bora Çiçek, Müge Mor Hercihan, Baran Kuzucu, Sinan Arda, Murat Başaran, Berk Gündüz, İlknur Kalay ve Serap Yiğit’in rol aldığı oyunun yönetmenliğini A. Ercan Tulunay yaptı.

333 sanatseverin izlediği oyun sonrası Ataşehir Belediyesi Genel Sanat Yönetmeni Oben Özkal tarafından oyunun yönetmeni A. Ercan Tulunay ve yardımcı yönetmeni Yöntem Tican’a çiçek takdim edildi.

Tayfun Türkili’inin yazdığı, A. Ercan Tulunay’ın yönettiği mafyadan kaçan bir adamın yaşlı çiftin evine gelişi ile hikayenin başladığı “Naaş-ı Muhteremler” adlı oyunda emekli olmuş yaşlı bir çiftin evine günün birinde mafyadan kaçan bir adam gelir ve daha bir şey söyleyemeden kapıda yığılır kalır. Yaşlı çift ne yapacaklarını şaşırır ve onu buzdolabına yerleştirir. Onu arayan mafya adamları vardır peşlerinde…

Yaşlı çiftimiz bir cesetten kurtulmak isterken cesetler çoğalır ve başları iyice belaya girer. İşler iyice karmaşık bir hal almaya başlar.

Yazan: Tayfun Türkili

Yöneten: A. Ercan Tulunay

Yardımcı Yönetmen: Yöntem Tican

Reji / Asistan: Arife Çelik

Işık: Emre Kahraman

Ses / Efekt: Gökhan Şener

Oynayanlar: Saadettin Gürşün, Melihat Gürşün, Sevde Koyuncu, Serdar Ertürk, Burcu Karayazgan, Arife Çelik, Murat Sarıyıldız, Armağan Cengiz, Bora Çiçek, Müge Mor Hercihan, Baran Kuzucu, Sinan Arda, Murat Başaran, Berk Gündüz, İlknur Kalay, Serap Yiğit

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ