logo

ATAŞEHİR BELEDİYESİ VE HABABAM SINIFI ADİLE NAŞİT’İ UNUTMADI

ATAŞEHİR BELEDİYESİ VE HABABAM SINIFI ADİLE NAŞİT’İ UNUTMADI

Canlandırdığı karakterlerle izleyenlere neşe ve mutluluk veren Türk Sineması’nın en sevilen kadın oyuncularından Adile Naşit’i, Ataşehir Belediyesi ve Hababam Sınıfı unutmadı.

Filmlerini izleyerek büyüyen kuşaklar, 1987 yılında hayatını kaybeden Adile Naşit’in Karacaahmet’teki mezarını sık sık ziyaret ediyor. Ancak son zamanlarda, kabrin bakımsızlığından yakınıyorlardı.

Durumu haber alan Ataşehir Belediyesi, Karacaahmet’in ilçe dışında olmasına rağmen, Adile Naşit’in mezarına gerekli bakımın yapılması için çalışmaya başladı.

Mezar taşları yıkanıp temizlendi, aşınan mermerler değiştirildi, çiçekler ekildi. Yine Ataşehir Belediyesi’nin organizasyonuyla, Hababam Sınıfı filminde oynayan, onun deyişiyle “kuzucukları” olan rol arkadaşları, hep birlikte mezarı ziyaret ettiler.

Ardından, yine Karacaahmet’te bulunan ve Mart ayının son günü kaybettiğimiz Halit Akçatepe’nin mezarını da ziyaret eden Hababam Sınıfı oyuncuları, rol arkadaşlarının başuçlarında dua edip ortak anılarını anlattılar.

Mezar ziyaretine Hababam Sınıfı’nın oyuncularından Teoman Ayık, Ahmet Arıman, Tuncay Akça, Ercan Gezmiş, Mehmet Çatay, Cafer Dere,  Cengiz Nezir, Bülent Onaran, Baki Avcı, Dinçay Çetindamar, Yılmaz Kaya, Gazanfer Şener, Fazıl Ender Uzun ve Necati Demirel katıldı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ