logo

Ataşehir Belediyesi ‘Yaza Merhaba Şenliği’yle Sitelerde

Ataşehir Belediyesi ‘Yaza Merhaba Şenliği’yle Sitelerde

Ataşehir Belediyesi, Ataşehir Kent Konseyi işbirliğiyle Batı Ataşehir’deki Kent Plus 3352 Sitesi’nde yapılan “Yaza Merhaba Şenliği” ile sitelerdeki etkinliklerine başladı.

Her yıl geleneksel olarak yapılan, içerisinde sergilerin, satış stantlarının, görsel etkinliklerin ve konserlerin yer aldığı şenlikte Ataşehir Belediyesi “Kadın Eli Pazarı”nda stant açan kadınlar da yer aldı. Ataşehir Kent Konseyi desteğiyle Belediye Müdürlüklerinin stant açarak belediye etkinliklerini tanıttığı, dergi ve broşür dağıttığı şenlikte ayrıca site sakinlerinden oyuncak, çocuk ve hasta bezi, kitap ve ikinci el eşya yardımı toplandı.

Görüşlerine başvurduğumuz Ataşehir Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyesi ve kadın çalışmaları yürütücüsü Nilgün Özdemir; “ Bu çalışmaları Ataşehir’deki diğer site ve mahallerde de sürdüreceğiz. Belediye ile vatandaş arasında etkili ve dinamik ilişkinin önemli kanallarından biri de bu çalışmalardır.” Dedi.

Şenlik boyunca belediye faaliyetlerinin vatandaşlar tarafından daha iyi tanınmasını ve karşılıklı görüş alışverişiyle iletişimin artmasına katkı sağladıklarını, ayrıca toplanan yardımlarla da “Ataşehirliden Ataşehirliye” dayanışmayı geliştirdiklerini belirten Özdemir, sitelerin ve mahallelerin yaptıkları bu tür faaliyetlerde kent konseyine başvurmaları durumunda destek vereceklerini söyledi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ