logo

ATAŞEHİR BELEDİYESİ YENİ PROJELERİNİ TANITIYOR

ATAŞEHİR BELEDİYESİ YENİ PROJELERİNİ TANITIYOR

tekno_tanitim-0Ataşehir Belediyesi “Tweet Atan Ağaç”, “Hikâye Makinası”, “Konuşan Çöp Sepeti” gibi yeni teknolojik çalışmalarını Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde tanıtıyor.

Ataşehir Belediyesi yeni teknolojik çalışmalarını Akıllı Belediyecilik Zirvesi’nde tanıtıyor. Başta belediyeler olmak üzere ilgili kamu kurumlarını ve özel sektör temsilcilerini bir araya getiren zirve aynı zamanda bir fuara da ev sahipliği yapıyor.

tekno_tanitim-11

Yerel yönetimlerde teknoloji kullanımını konu alan fuarda, Ataşehir Belediyesi; “Tweet Atan Ağaç”, “Hikâye Makinası”, “Başkan Ataşehir’i Dinliyor”, “Konuşan Çöp Sepeti”, “Belediye Binasında Güneş Paneli”, “Kumbaram Nerede”, “Cam Kumbarası Takip Sistemi”, “Stop Motion Çizgi Film”, “Gri Su” ve “Mobil Hava Kalitesi İstasyonu” projelerinin tanıtımını gerçekleştiriyor. Nesneleri konuşturan, belediyeciliği ayağınıza getiren, sıra beklemeyi keyifli kılan ve yaşanılabilir, sürdürülebilir çevre projelerini kapsayan sunumlar fuarda büyük ilgi görüyor.

tekno_tanitim-6

Marmara Belediyeler Birliği öncülüğünde düzenlenen Akıllı Belediyecilik Zirvesi ve fuarı 7-8 Kasım tarihlerinde İstanbul Hilton Convention Center’da görülebilecek.

Ataşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Zeynep Çetinkaya ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Ayten Kartal da Ataşehir Belediyesi’nin standında fuar ziyaretçilerine belediyenin yeni projeleri hakkında bilgi veriyorlar.

tekno_tanitim-3tekno_tanitim-4tekno_tanitim-7tekno_tanitim-8tekno_tanitim-9tekno_tanitim-10

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ