logo

ATAŞEHİR BELEDİYESPOR’A ‘ATİYE’Lİ DAYANIŞMA

ATAŞEHİR BELEDİYESPOR’A ‘ATİYE’Lİ DAYANIŞMA

atasehir_futbol (0)TFF Kadınlar 1.Ligi sezonunu 2.olarak tamamlayan Kadın Futbol Takımının da olduğu Ataşehir Belediye Spor Kulübü yönetimi, destek amacıyla dayanışma gecesi düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Batı Ataşehir’de Sheraton İstanbul Ataşehir’de düzenlenen Ataşehir Belediye Spor gecesine; Ataşehir Belediye Spor Kulüp Başkanı Abdullah Der, yöneticiler ve teknik kadrosu ile birlikte; Ataşehir Belediye Meclisi Başkanı Sadi Özata, Ataşehir Belediye Başkan yardımcıları Sadık Kayhan, Kalender Özdemir, CHP İlçe Sekreteri Celal Yalçın ve ilçe yöneticileri, Ataşehir Amatör Kulüpler Birliği Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Ekrem Köse, Belediye meclis üyeleri Süleyman Karadağ, Meryem Gülsen Altıhan, Tuncay Akın Orhan, belediye birim müdürleri, mahalle muhtarları ile spor kulüpleri, dernek ve STK yöneticileri, davetliler, Ataşehirliler ve sporseverler katıldı.

Ataşehir Belediye Spor Kadın Futbol takımı oyuncularının kampta olmaları nedeni ile geceye katılamadığı açıklandı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der’in başkanı olduğu Ataşehir Belediye Spor’a destek amacıyla düzenlenen ve Metin Uca’nın sunuculuğunu üstlendiği dayanışma gecesinde sahne alan Atiye seslendirdiği hareketli şarkılarıyla geceye renk kattı.

ÖNÜMÜZDEKİ SEZON ŞAMPİYON OLACAĞIZ

Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile Bölge Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi’nin de geceye katılmalarının planlandığını kaydeden Ataşehir Belediye Spor Kulübü Başkanı Abdullah Der; TBMM’de süren çalışmalar için Ankara’ya gitmek zorunda olduğunu belirterek; “Dokunmazlıklarla ilgili görüşmelerde bulunmak için Ankara’ya çağırıldılar.  O nedenle siz katılımcılara selamlarını iletmemi istediler. Kadın Futbol takımımızın Ataşehir’deki işadamları ve ilçemizin güzide insanlarının bu güne kadar yapmış oldukları katkıdan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Amacımız başarılı olmak. Futbol takımımızın şu ana kadar kazandığı başarılara bir yenisini daha eklemek için buradayız. İki dönemdir ikinci oluyoruz. İnşallah sizlerin desteği ve katkısıyla önümüzdeki sezonda Avrupa’da Ataşehir’i temsil etmek ve ismini duyurmak için şampiyon olacağız” dedi.

Konuşmasının sonunda eski ve yeni yönetim kurulu üyeleriyle teknik heyeti sahneye davet eden Abdullah Der;   Futbol Takımı oyuncularının turnuvalar nedeniyle burada olmadığını vurgulayarak başarılar diledi.

KADIN OLDUKLARI İÇİN DESTEKLENMESİ GEREKİR

2009 seçimlerinden sonra Türkiye 1.Ligine çıkan bir lise takımının maddi desteğe ihtiyaçları olduğunu gördüklerini ifade eden Ataşehir Belediye Spor’un eski başkanı Sadık Kayhan, başkan Battal İlgezdi ile görüşerek kulübün ismini Ataşehir Belediye Spor olarak değiştirerek Belediyenin aldığını kaydededip;  “İlk yıl çok genç bir takımla Türkiye üçüncüsü olduk.  İkinci ve üçüncü yılda Türkiye şampiyonu olarak ülkemizi Avrupa’da temsil ettik. Yine aynı dönemde kurduğumuz voleybol takımı namağlup, set vermeden bölge şampiyonu olarak çıktığı 3’cü ligden, maç vermeden 2’inci lige çıktı. Eğer bir maçı kaybetmeseydik 1’inci lige çıkacaktık. Şunu söylemeye çalışıyorum. Ataşehir’de bir spor kulübü Ataşehirlilerin desteği ile Türkiye’de tarih yazabiliyor. Bu başarıyı yakalayacak güç ve yetenek var bizim oyuncularımızda var. Türkiye sınırlarında kalmayıp Avrupa’da devam edebilmesi için kulübün maddi desteğe ihtiyacı var, sizlere de ihtiyacı var. Bu kulübün mutlaka desteklenmesi lazım… Özellikle de kadın oldukları için desteklenmesi lazım” dedi.

BİR MİLLİ FUTBOLCUYA VERİLEN TÜRKİYE’DE Kİ KADIN FUTBOLCULARIN TÜMÜNE VERİLMİYOR

Kayahan, ”Avrupa şampiyonasına katılan veya dünya şampiyonasına katılamayan milli takım oyuncularından bir oyuncuya verilen prim parası tüm Türkiye’de ki kadın futbolcularına verilmiyor.  Özelliklede çağdaş Ataşehirlilerin bu kulübü kadın oldukları için desteklemesi gerekir” şeklinde konuştu.

“İSDANCEBUL” GRUBU’NDAN DANS, “ATİYE”DEN ŞARKILAR

Konuşmaların ardından “İSDANCEBUL” dans gurubu, Anadolu esintilerinin izlerini taşıyan birbirinden güzel figürlerin yer aldığı dans performansı ile göz doldurdu.

Son olarak sahne alan Atiye, seslendirdiği hareketli eserlerle ve sahne performansı ile salona neşe kattı.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ