logo

Ataşehir Belediyespor’dan Avrupa Başarısı İçin Transfer Atağı

Ataşehir Belediyespor’dan Avrupa Başarısı İçin Transfer Atağı

Ülkemizi Avrupa’da temsil edecek olan Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı renklerine bağladığı birbirinden güçlü transferlerle başarıyı garantilemek istiyor.

Recep Kenan/ithaber.com

Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Der Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı’nın Avrupa’da vereceği mücadelede ekibini güçlendirmek için yeni transferler gerçekleştiriyor.

Başkan Abdullah Der, Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Taner Öner’in tavsiyelkeri doğrultusuında gerçekleştirdiği transfer ile Karadeniz Ereğli takımı oyuncuları Nagehan Akşan ve Selda Akgöz’ü renklerine bağladı.

Teknik ekip daha önce de İzmir ekibi Konak Belediyer Spor’un tecrübeli stoperi Esra Erol’u renklerine bağladığını açıklamıştı.

NAGEHAN AKŞAN ATAŞEHİR BELEDİYESPOR’A TRANSFERİNİ DUYURDU

1988 Trabzon doğumlu Nagehan Akşan futbola 2007 yılında Trabzon’da başladı. Yalısıpor ve daha sonra Trabzon İdmanocağı’nda top koşturan başarılı futbolcu, 2017 – 2018 sezonu başında Karadeniz Ereğili Belediye Spor’a transfer oldu. Transfer haberini sosyal medyadaki paylaşımı ile duyuran Nagihan Akşan, “Yeni sezonda Ataşehir Belediyespor ailesine katılmaktan mutluluk duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.

BAŞARILI KALECİ SELDA AKÖZ ATAŞEHİR’İN KALESİNİ KORUYACAK

Karedeniz Ereğili Belediye Spor takımının kalesini koruyan Selda Aköz’de Trabzon İdman Ocağı’ndan sezon başında transfer olmuştu. 1993 doğumlu olan, futbola 2009 yılında Ovacık Gençlik’te başlayan başarılı kaleci Selda Akgöz; Fomget Gençlik ve Trabzon İdman Ocağı maceraları sonrası 2017 yılında kısa bir süre Konak Belediye Spor’a transfer oldu. 2017 – 2018 sezonunda Karadeniz Ereğili Belediye Spor kalesini koruyan Selda Akgöz, Başkan Abdullah Der ile el sıkıştıktan sonra futbol kariyerini Ataşehir Belediye Spor’da sürdüreceğini duyurdu.

KONAK STOPERİ ESRA EROL DA ATAŞEHİR’DE

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Ataşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Abdullah Der tarafından yapılan açıklamada milli takım sporcusu ve İzmir Konak Kadın Futbol takımının stoperi Esra Erol’u’ da Ataşehir Belediye Spor’un renklerine bağladıklarını duyurmuştu.

1985 İstanbul doğumlu olan Esra Erol futbola 1999 yılında Dostlukspor’da başladı. Zeytinburnu Spor ve Hatay Spor macerasından sonra 2006 yılında Dostlukspor’a geri döndü. Sakarya Yenikent Spor’da futbol hayatını sürdürmeye devam eden Esra Erol’un 2009 yılında transfer olduğu Lüleburgaz macerası 3 yıl sürdü. 2012 yılında Konak Belediye Spor’a transfer olan Erol, 2015’teki Kireçburnu arası sonrasında tekrar Konak Belediye Spor’a döndü. İzmir’deki futbol serüvenini noktalayan Esra Erol yeni sezonda renklerine bağlandığı Ataşehir Belediye Spor’un başarısı için ter dökecek.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ