logo

Ataşehir Birlik Platformu İftarda STK’larla buluştu

Ataşehir Birlik Platformu İftarda STK’larla buluştu

2016 yılında kurulan Ataşehir Birlik Platformu Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile kanaat önderlerinin katıldığı iftar programı düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Birlik Platformu’nun Sheraton Otel’de düzenlediği Ramazan ayı nedeniyle düzenlediği iftar programına, Ak Parti Erzincan Milletvekili ve 27. Dönem Milletvekili Adayı, Serkan Bayram ile birlikte siyasi partilerin milletvekili adayları, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Sadi Özata, İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı Merter Sağınç, MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel ve Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz’un aralarında olduğu Siyasi Parti temsilcileri, Belediye Meclis üyeleri, STK temsilcileri, mülki ve idari amirler, akademisyenler ve eğitimciler, mahalle muhtarları ve davetliler katıldı.

Okunan Kuran-ı Kerim sonrasında Ezan ile birlikte toplu olarak oruçlar açıldı ve sonrasında dua edildi.

Osman Arıkan başkanlığında Ataşehir Birlik Platformu Yönetim Kurulu’nun düzenlediği iftar programına Siyasi parti temsilcileri, milletvekili adayları ve Ataşehir Belediye Başkanı Sadi Özata tarafından gerçekleştirilen selamlama konuşmaları ile devam edildi.

Ak Parti Erzincan Milletvekili ve Milletvekili Adayı Serkan Bayram, Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Sabri Balaman, MHP Milletvekili adayı Mehmet Fatih Özdemir, Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı ve Ataşehir 1. Bölge Milletvekili adayı Adem Boz ile İyi Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayı Hayrettin Nuhoğlu yaptıkları kısa konuşmalarla STK’ların, örgütlenmenin gereğine işaret edip, 24 Haziran seçimlerinin öneminin altını çizerek; kendilerine ve partilerine destek içeren mesajlarını dile getirdiler.

Abp

Recep Kenan paylaştı: 7 Haziran 2018 Perşembe

Ataşehir Birlik Platformu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Osman Arıkan, birlik ve beraberliğin önemine işaret ettiği konuşmasında; “Yeni ve güçlü Türkiye’nin sorumluğunu yerine getirmek, gereğini yapmak için can siperane görev yapan askerlerimize şükranlarımı sunuyorum. Toplumumuza hizmet etmeyi prensip haline getirmiş olan Ataşehir Birlik Platformu’muzu senenin tüm aylarında Ramazan şuuruyla çalışmasını sürdürmektedir. Toplumsal huzuru ve kardeşliğimizi pekiştirmek, milli ve manevi değerleri ile gücümüzü artırmak, birlik ve beraberliğimizi perçinlemek amacıyla ve büyük bir gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” ifadelerine yer verdi.

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ