logo

Ataşehir Celal Yardımcı Ortaokulu’ndan ‘Bende Varım’

Ataşehir Celal Yardımcı Ortaokulu’ndan ‘Bende Varım’

irfan zeki erAtaşehir Celal Yardımcı Ortaokulu Öğretmeni Ebru Özmen, özel eğitim sınıf öğretmeni ve öğrencileri ile birlikte ürettikleri  ‘Eğitim Materyali ve Araçları’ sergileniyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Teknoloji Tasarım Dersi Öğretmeni Ebru özmen ve Özel Eğitim Sınıf Öğretmeni işbirliği ile okul idaresinin de destekleri sağlanarak “Teknoloji Tasarım” derslerinde “Özel Eğitim” sınıfı öğrencileri ile birlikte özel eğitim sınıflarında kullanabilecek “Eğitim Materyali ve Araçları” üretildi.

Ataşehir Celal Yardımcı Ortaokulu öğretmenlerinin öğrencileri ile birlikte yürüttükleri bu proje normal sınıf öğrencileri ile Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerinin kaynaşması ve onların eğitimlerinin desteklenmesi amaçlanıyor.

Eğitimciler tarafından, “Eğitimde iyi örnek gösterilebilecek ve alkışlanacak bir çalışma” olarak nitelenen çalışmada üretilen materyaller okul idaresi tarafından 21-22 Nisan 2014 tarihleri arasında Ataşehir Novada AVM’de sergileniyor.

Ataşehir İlçe Milli eğitim Şube Müdürü İrfan Zeki Er’in de ziyaret ederek incelemelerde bulunduğu Celal Yardımcı Ortaokulu öğretmenleri ve öğrencilerinin yaptıkları çalışmalarda üretilen materyaller meraklılarınca, okul yönetiminin desteği ile sergilendiği Ataşehir Novada AVM Cemal Süreyya Sergi Salonu’nda 22 Nisan akşamına gezilebilir görülebilir.

 

Paylaşın:
Etiketler: » » » » » » » »
#

SENDE YORUM YAZ